Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Онлајн личен тренер

Запознајте ги нашите проверени онлајн лични тренери со долгогодишно искуство во работа со клиенти од различни категории. Овие професионалци можат да ви помогнат 24/7 и да ви помогнат да ја постигнете вашата фитнес цел. Тие се отворени за 6-месечни и 12-месечни трансформации, по договор.

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Тоше Зафиров

Габриела Зафирова

Трајче Стојанов

Зоран Милошевски

Маја Аначкова

Никола Манов

Ангела Зафирова – Детски личен тренер

Ангела може да му помогне на вашето дете да развие здрави навики кои ќе траат цел живот. Таа развива соодветни вежби за старосната граница и можностите на детето, главно вклучувајќи ја активноста наместо кревање тегови. Фитнесот за деца е ограничен на поединци на возраст од 13-17 години.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Што ќе добиете?

Прилагодено
Програмата

Прилагодено
Програмата

Личниот тренер ќе работи со вас за да развие совршено приспособена програма за вашето тело и фитнес цели. Ќе ги насочите вистинските мускулни групи и ќе се фокусирате на правилниот внес, не потпирајќи се на општите совети.

Професионален совет
и мотивација

Професионален совет
и мотивација

Добивате упатства 1-на-1 од професионалец со едногодишно искуство. Нашите тренери знаат сè за недостатокот на мотивација и неуспехот, што значи дека тие се најдобри во надминувањето на таквите пречки. Секогаш ќе имате кој да ве подигне кога ќе се чувствувате заглавени или разочарани.

Неоспорна погодност

Неоспорна погодност

Ќе бидете флексибилни за тоа каде и кога сакате да вежбате. Онлајн професионалните тренери се прилагодливи на вашиот распоред. Ќе можете да ги процените вашите планови на вашиот телефон или други уреди, што значи дека можете да вежбате дури и на одмор.

Поефикасно
Резултати

Поефикасно
Резултати

Личниот тренер ќе работи со вас за да развие совршено приспособена програма за вашето тело и фитнес цели. Ќе ги насочите вистинските мускулни групи и ќе се фокусирате на правилниот внес, не потпирајќи се на општите совети.

Порака
и поддршка

Порака
и поддршка

Можете да разменувате броеви и социјални медиуми за да дојдете до вашиот онлајн тренер 24/7, а тие можат да го направат истото. Ќе можете да поставувате прашања, да разговарате за какви било прашања што ве засегаат или да побарате совет за итно решение.

Бесплатен фитнес
Трансформација
Групен пристап

Бесплатен фитнес
Трансформација
Групен пристап

Ќе ги достигнете вашите фитнес цели побрзо со напорна работа и со вистинскиот личен тренер кој ќе ве поттикне да постигнете подобри резултати. Ќе бидете мотивирани да се придржувате до вашата рутина за исхрана и вежбање за да го достигнете вашето идеално тело на крајот од трансформацијата.

3 чекори Ве раздвојуваат
Од Официјално
Препознавање во фитнес

ЧЕКОР 1

Првични консултации

Вашето фитнес патување 1-на-1 секогаш ќе започне со консултација со вашиот личен тренер. Можете да го закажете преку текст, телефон, е-пошта или видео. Секој тренер различно се справува со оваа фаза. Ќе биде побарано да ја споделите вашата медицинска историја, фитнес позадина и искуство, саканата должина на програмата, преференциите за вежбање и цели за здравје и фитнес.

ЧЕКОР 2

Развивање програма за обука

Вашиот онлајн тренер ќе создаде персонализиран план за исхрана и вежбање следејќи ги личните информации што сте ги споделиле. Како што напредувате низ вашата трансформација, вашиот тренер ќе ја прилагоди вашата програма за подобро да се справи со вашиот напредок и да ве турка поефикасно кон крајната цел. Ќе бидете информирани и консултирани пред да се случат какви било промени.

ЧЕКОР 3

Ставете го вашиот персонализиран план во акција

Откако сè е подготвено, време е да се фатите за работа. Ќе бидете во постојана комуникација со вашиот тренер, кој ќе го следи вашиот напредок. Ќе имате информации и насоки лесно достапни на вашите прсти за да ви помогнат да ги подобрите вашите дневни перформанси.

Најчесто поставувани прашања

Ве молиме користете го формуларот за контакт за да стапите во контакт за да можеме да го предложиме најсоодветниот личен тренер за вашата почетна точка и фитнес цел. Додека некои се специјализирани за губење на тежината, други се подобри за зголемување на телесната тежина, па тоа на крајот зависи од вашите барања. Сепак, не треба да прифатите. Ако сакате да работите со конкретен тренер (поради добар упат), можете исто така да го вклучите тоа во вашата апликација.

За жал не. Сите наши онлајн тренери се фокусираат на трансформации, а не на брзи програми од месец во месец. Еден месец е недоволен за напредок кој ќе ви ја задоволи желбата да го промените вашето тело. Долгорочниот план, од друга страна, може да ве направи поздрави, посилни и посилни.

Вашиот пристап ќе истече кога ќе ја завршите трансформацијата. На пример, ако сте се договориле за 6-месечна трансформација со вашиот личен тренер, вашето членство ќе трае половина година. Може да продолжите да работите со вашиот личен тренер откако ќе ја завршите трансформацијата за да го продолжите бесплатниот пристап или да ја купите услугата одделно за 49 долари месечно.

Секој од нашите онлајн тренери има посебна цена. Ве молиме контактирајте не за конкретни цени и други детали, како што е достапноста на тренерот. Погрижете се да вклучите со кој тренер сакате да работите или кажете ни го вашиот буџет, за да можеме да го најдеме во вашиот опсег.

Прво, честитки за успехот. Можете да јадете наградуван „измамнички оброк“. Следно, можете да продолжите да работите со вашиот онлајн личен тренер и да поставите нови фитнес цели, односно да ги повторите трите чекори. Во овој момент, вашиот тренер многу добро ќе ве познава, што значи дека може да развие уште поприспособено решение по ваша желба. Можете исто така да отидете кај друг личен тренер за да ги истражите вашите опции. Конечно, можете да одлучите да го напуштите вашиот личен тренер и да продолжите сами. Во овој момент, можеби ќе ви треба дополнителна поддршка и мотивација; може да се придружите на групата за трансформација на фитнес (продолжете го вашето бесплатно членство).

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Дали Академијата Мистер Олимпија е голем залак за вас?

Дали сте на почетокот на вашата фитнес кариера? Работете на вашиот пат напред со најмоќната фитнес група ширум светот, учете од искусни професионалци и изградете ја вашата мрежа!