fbpx

Team Z

Team Z е проект роден од недостаток на поддршка.

 

Кога првпат ја започнав мојата кариера, никој не беше таму да ме упати или да ми помогне. Во овој пат, морав да сватам како да тренирам за себе и низ годините преку проба и грешки. полека сватив како да се хранам правилно.

 

Кога станува збор за суплементи и недостаток на пристап до неограничени информации како денес, морав да претпоставам кои суплементи навистина влијаеа врз моето тело.

 

Ова се менува денес!

 

Преку проектот Team Z, ќе се стекнете со менторство неопходно за физички и психички раст. Ќе се стекнете со знаење и дисциплина неопходни за да успеете во светот на боди билдинг и фитнес.

 

Преку овој проект, секогаш ќе имате поддршка во сето она што сакате да го извршите во областа на фитнесот.

 

Pro членови

Членови

Team Z PRO

Team Z Pro  е категорија исполнета со луѓе кои поминале низ програмата на Team Z и евелуирале до тој степен што станале експерти во својата респективна област во рамките на фитнес индустријата.

Ова не е ограничено само на боди билдинг, туку има и различни спортови меѓу кои и кикбокс.

Габриела Зафирова

Јас се викам Габриела Зафирова и професионално тренирам во рамките на сцената за бодибилдинг од 2013 година.

Тоше Зафиров е прекрасен сопруг и татко на две деца кој посветува исто толку време на своето семејство како што посветува на бодибилдингот.

Среќна сум што сум негова сопруга и се надевам дека ќе имаме уште многу авантури заедно.

- Габриела Зафирова

Кристина Димитри

Здраво, моето име е Кристина. Јас работам како личен тренер и имам кариера во музиката.

Јас секогаш тренирам и се обидувам да го туркам телото кон нови цели и сакам да промовирам здрав начин на живот кон светот. 

Преку помош на мојот ментор и пријател Тоше Зафиров, се здобив со многу знаење околу фитнесот и успеав да го обликувам моето тело до посакуваната форма.

Секогаш ќе ги поддржувам сите негови проекти и среќна сум што сум дел од овој тим.

- Кристина Димитри

Стефан Митев

Здраво, моето име е Стефан Митев, имам 22 години и доаѓам од Македонија. Во фитнес индустријата сум околу 6 години и исто така сум овластен личен тренер на копно како и на море, работев на најголемиот крстаречки брод во светот како фитнес директор, а исто така се натпреварувам во категоријата Men’s Physique.

Моите амбиции се да ја проширам мојата кондиција како и здравиот начин на живот колку што е можно, бидејќи вашето тело е единствено место каде што ќе живеете секогаш.

Морам да го споменам мојот голем пријател и партнер за тренирање Тоше Зафиров кој е сопственик на Gladiator Gym и исто така е нај наградуваниот бодибилдер во Македонија и ширум светот кој што го споделува своето знаење и посветеност на секој клиент за да ги постигне своите цели и да го доведе своето тело до совршена состојба.
Последно но не и најмалку важно он има цел да ги натера да го разберат мотото „Се грижиме за своето тело затоа што тоа е единсвеното место во кое ќе живееме засекогаш“.

- Стефан Митев

Тина

Јас се викам Тина и јас сум фитнес тренер.

Мојата страст исто така лежи во индустријата за мода и шминка. Сакам да патувам и секогаш да ги мотивирам луѓето да ги следат своите соништа.

 

Тоше Зафиров е еден од најголемите и највлијателните бодибилдери во македонската сцена за бодибилдинг и јас сум горда што го нарекувам мој пријател и ментор.

Преку неговиот исклучителен тренинг успеав да постигнам повеќе цели во кариерата.

- Тина

Стефам Цветкоски

Веќе 6 години сум ангажиран во сцената за боди билдинг и сега го освоив првото место во Male Physique натпреварот во Македонија.

И покрај тоа, се уште настојувам да постигнам само подобрување на дневна основа, исто така ја претставувам Македонија на балкански и европски натпревари.

Тоше Зафиров пред се е добар пријател а и добар ментор.

Тој навистина верува во своите ученици и се обидува да ги натера да постигнат максимална ефикасност од нивните тела.

- Стефан Цветкоски

Шејла Зурабица

Здраво, јас се викам Шејла Зурабица и јас сум Професор во IBFF, како и Miss Universe IBFF 2019, исто така сум и европски шампион Miss Figure за 2019 година.

Студирав на факултетот за спорт и физичко образование со цел да научам се за фитнесот.

Да го имам телото на моите соништа секогаш беше една од моите големи цели во животот, без оваа желба, едноставно не би станала жената која што сум денес.

Благодарение на менторството и знаењето стекнато од Тоше Зафиров, успеав да ја постигнам таа цел.

- Шејла Зарубица

Боби Овнарски

Јас се викам Боби Овнарски и имам 20 години. Веќе 3 години сум во фитнес индустријата на професионално ниво, а пред тоа тренирав ракомет 10 години.

Работам како личен тренер и присуствувам на натпревари за боди билдинг. Во моментов сум шампион во бодибилдинг во категорија до 70кг.

Тоше Зафиров е оној пријател што посакував да го имам порано во животот.

Тој ми покажа правилен начин за диета и тренинг, што доведе до целокупната градба.

Горд сум што сум еден од неговите ученици.

- Боби Овнарски

Никола Маринковиќ

Здраво, јас се викам Никола Маринковиќ, јас работам професионално како модел повеќе од 10години ширум светот, во мојата линија на работа да останам здрав и фит е најважно, боди билдингот ми помогна да стигнам таму каде што сум и секогаш се стремам кон повеќе.

Тоше е мој голем пријател и пример во животот, тој секогаш беше моја инспирација и јас му се восхитувам на тоа што телото го оддржување на највисоко вино толку долго.

За 16 години откако го познавам, тој никогаш не бил надвор од форма и секогаш посетувал натпревари во боди билдинг.

- Никола Маринковиќ

Анабела

Јас се викам Анабела и живеам во Чикаго, го познавам Тоше од порано, затоа што заедно трениравме во Македонија.

Тој и неговата сопруга се неверојатни луѓе со многу знаење на сценаа на боди билдинг и тие знаења ги пренесуваат на нови луѓе без никакво двоумење. 

Јас тренирам скоро цел живот, но никогаш не сум запознала некој како Тоше.

Тој е човек со дисциплина и чиста воља да доминира на секое натпреварување, како и да им помогне на луѓето да ги постигнат своите фитнес цели.

- Анабела

Мартин Ковачески

Здраво, јас сум Мартин Ковачески и сум шампион во рамките на сцената за боди билдинг во рамките на категорија Прес-клупа.

Секогаш се трудам да достигнам величина и да го туркам телото до следната граница.

Тоше одсекогаш беше моја икона и јас сум среќен што имав можност да тренирам со него и да ги постигнам своите фитнес цели.

Tose has always been an icon of mine and I am happy to have the opportunity to train with him and achieve my fitness goals.

- Мартин Ковачевски

Марија Младенова

Јас се викам Марија Младенова и имам 26 години.

Јас сум професионалец кој има цел да се натпреварува во европски натпреварувања.

Во моментов се подготвуввам за овие натпревари и го туркам телото до апсолутна граница.

Тоше ме инспирираше да продолжам сокариерата во фитнесот и јас сум среќна што тој е секогаш достапен тука кога и да некој има потреба од совети.

- Марија Младенова

Team Z 

Преку овој проект, јас секогаш ќе бидам тука за да поддржувам секој со желба да извршува нешто што е поврзано со свеерата на фитнесот.

Со долгогодишно искуство и огромно знаење зад мен, проектот Team Z се стреми да му помогне на секој да постигне успех.

Стани најдобар во тоа што го сакаш!

Ивона Николоска

Здраво, моето име е Ивона Николоска и јас сум професионален тренер во фитнес индрустријата уште од 2017 година.

Јас сум обичен тренер за IBFF и имам огромна страст кон светот на фитнесот.

Работата со Тоше е едно од најдобрите искуства досега.

Тој не само што е упорен, туки има вистинска страст кон својата работа.

- Ивона Николоска

Повеќе членови на Team Z нскоро…