ИГРАЈТЕ ЗА ЗАБАВА, ИГРАЈТЕ ОДГОВОРНО

Спорт Лајф

Спорт Лајф или Спорт-Лајф Трејд е приватна трговска компанија, официјално основана во мај 2007 година, што ја прави една од најстарите и најдобрите платформи за обложување во земјата.

Седиштето на компанијата се наоѓа во Скопје. Нивната мисија е да овозможат обложување за сите заинтересирани играчи на пазарот.

Тоше Зафиров, како спортски ентузијаст, целосно го поддржува Спорт Лајф. Исто така, тие го поддржуваат низ неговото патување со години наназад.

Официјалното лого на SportLife, кое е силуета на фудбалер што шутира топка.

ПРИЈАТЕЛСТВО И СОРАБОТКА ОД 2017 ГОДИНА

# забава

Одговорно обложување, високи победи.

Тоше Зафиров стои во базен, со очила за сонце и држи сина, sport life крпа пред себе.
Тоше Зафиров ги покажува мускулите, без маица на себе, додека пред него држи sport life крпа.
Тоше Зафиров на базен држи sport life крпа пред себе, и носи очила за сонце.

Од 2017

Партнерство

Спорт Лајф и Тоше Зафиров соработуваат неколку години.

Тие се на мисија да ја донесат спортската индустрија на повисоко ниво.

Сè е можно преку напорна работа, желба и посветеност.

Слика со бела позадина, на која има две логоа. Логото на Тоше Зафиров во црно-црвена боја и логото на SportLife во темносина боја.

Проверете го Нашиот

Најпопуларниот план за исхрана

Исхрана Detox работи и на лаптоп и на мобилен уред

Detox Исхрана - Нашиот бестселер

$60.00

НАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ

Гордо партнерство со

Додатоци на Леврон Официјално Лого
Меѓународен Словенски Универзитет Официјално Лого
Официјалното Лого на Сињори
Пулс Фитнес и Спа Официјално Лого
Официјалното Лого на The Strongest Shop
Официјалното Лого на Месарница Ивановски
Официјалното Лого на СпортЛајф
Космос Група Официјално Лого
MTM Мобилна Услуга Официјално Лого

Дали сакате да се придружите на клубот?

Ве молиме контактирајте не за повеќе информации за како да станете наш поддржувач!