Ултра Модерен Фитнес Центар

Пулс Фитнес и Спа

Пулс Фитнес и Спа е една од најуспешните линии на фитнес клубови во Македоноија со ултра-модерна зграда, која се наоѓа во Струмица.

Тие располагаат со простор од 1200м2 со најновата генерација на опрема за обука, материјали и целокупни додатоци. Нивната визија е да им помогнат на што повеќе луѓе на забавен и возбудлив начин да го променат својот животен стил. Кога ќе станете дел од клубот, добивате пристап до сите негови услуги, како што се личен тренер, групни активности, едукација за здраво јадење и пристап до бањата. Постојат дури и часови за медитација што е прилично уникатно.

Исто така, имате пристап до многу различни активности и не сте ограничени само на боди-билдинг, можете да тренирате CrossFit, Зумба и многу друго.

Настрана тоа, тие исто така ја продаваат една од најдобрата, врвна опрема за обука што е достапна на пазарот.

Пулс Фитнес и Спа Официјално Лого во црна боја

ПРИЈАТЕЛСТВО И СОРАБОТКА ОД 2020 ГОДИНА

#пулсфитнес

Еден Час Тренинг Е 4% Од Вашиот Ден. Без Оправдувања!

Тоше Зафриов во црна маица, со качулка на главата, бесно гледа во камерата додека вежба динг.
Тоше Зафриов вежба во теретана облечен во црна маица со качулка и црни хеланки, двете со жолти детали.
Тоше Зафиров е облечен во црна маица со качулка и црни хеланки, двете со жолти детали. Тој е во теретана и прави вежби за грбот.
Тоше Зафриов облечен во црна маица со качулка, и црни хеланки, двете со жолти детали. Тој е во теретана и прави вежби за грбот.
Тоше Зафриов вежба во теретана облечен во црна маица со качулка и црни хеланки, двете со жолти детали.
Тоше Зафиров во црна маица со качулка и црни шорцеви, го вежба грбот во теретана.

ОД 2020

Партнерство

Тоше Зафиров и Пулс Фитнес соработуваа поради фактот што ја делат истата визија кога станува збор за еволуцијата на луѓето во светот на фитнесот.

Тие сакаат да промовираат здрав начин на живот, и да им помогнат на луѓето да го променат својот живот целосно со вклучување во нешто што ги стимулира и умот и телото, и ќе го зголеми нивното ниво на здравје.

Одлучивме да соработуваме со Пулс Фитнес и да им дозволиме да се придружат на нашата револуција во фитнесот затоа што сами можеме многу малку, а заедно можеме многу.

Логото на Тоше Зафиров, коешто е човек што го покажува мускулот, во црна и црвена боја и логото на Pulse FItness & Spa

#пулсфит

Тренинг Секој Ден Без Воопшто Да Размислувате За Запирање.

Еден од Најголемите Фитнес Центри Лоцирани во Македонија, Струмица.

Пулс Фитнес и Спа ценовник

Слика од влезот на Pulse Fitness and Spa
Слика од Фитнес центарот Пулс со тегови.
Слика од Фитнес центарот Пулс, на која има машини за трчање.
Слика од Фитнес центарот Пулс, со жолти велосипеди за вежбање.
Слика од Фитнес центарот Пулс, со неговата опрема за фитнес.
Слика од Фитнес центарот Пулс, со лого на ѕидот и одредена опрема.

#иновации

Откривање на Нови Начини да се Прават Работите на Подобар Начин.

Фитнес Центар Кој Постојано им Дава на Своите Членови да направат нешто ново. Проверете ги Нивните Активности Подолу.

Пулс Фитнес и Спа Активности

#почнисега

Целиот Напредок Се Одвива Надвор од Зоната на Удобност.

 

Тим на високо обучени професионалци кои се целосно овластени и работат во индустријата веќе неколку години.

Пулс Фитнес и Спа Тренери

Слика на Томе Даневски, личен тренер во Pulse Fitness and Spa, во жолт круг, поставена на црна позадина.
Слика на Здравко Јовановски, личен тренер во Pulse Fitness and Spa, во жолт круг, поставена на црна позадина.
Слика на Кристина Петковса, личен тренер во Pulse Fitness and Spa, во жолт круг, поставена на црна позадина.
Слика на Владимир Петровски, личен тренер во Pulse Fitness and Spa, во жолт круг, поставена на црна позадина.

#тимотнапулс

Опкружете се со луѓе кои вежбаат фитнес. . Позитивноста Може да Биде толку Заразна!

Официјален дистрибутер на брендови за опрема за обука од висока класа, кој е целосно лиценциран и тестиран, така што секогаш знаете дека добивате нешто што има највисок можен квалитет.

Пулс Продавница

Слика на Тоше Зафиров, без маица, додека крева тегови во Фитнес Центарот Пулс
Тоше Зафиров вежба гради во теретана во црна маица со качулка и црни хеланки, двете со жолти детали.
Слика на Тоше Зафиров, во бела маица со црно лого додека вежба во теретана.
Тоше Зафриов вежба во теретана облечен во црна маица со качулка и црни хеланки, двете со жолти детали.
Тоше Зафиров крева тегови во Фитнес Центарот Пулс, без маица. Има неколку производи од златно-црната линија на Кевин Леврон.
Тоше Зафриов вежба во теретана облечен во црна маица со качулка и црни хеланки, двете со жолти детали.

Тоше Зафиров ви ја претставува Продавницата на Пулс

Кардио Опрема

Слика на Active Gym Treadmill Curve Treadmill на бела позадина

Active Gym Treadmill Curve Treadmill

Слика на Tech Pro Magnetic Spinning Bike на бела позадина

Tech Pro Magnetic Spinning Bike

Слика на -  Active Gym Carbon Spinning Bike, на бела позадина

Active Gym Carbon Spinning Bike

Слика на Active Gym Semi Pro Magnetic Cross Trainer, на бела позадина

Active Gym Semi Pro Magnetic Cross Trainer

Слика на Life Fitness TreamMill Elevation Series 95T Discover SE, на бела позадина

Life Fitness Treadmill Elevation Series 95T Discover SE

Слика на Techno Gym Treadmill Run Excite 700 Visio Web, на бела позадина

Techno Gym Treadmill Run Excite 700 Visio Web

Тоше Зафиров ви ја претставува Продавницата на Пулс

Фитнес опрема

Слика на Active Gym Power Series Calf, на бела позадина

Активна теретана Телешко напојување 

Слика на Active Gym 3D Smith Machine, на бела позадина

Активна фитнес машина 3Д Смит

Слика на Active Gym Multi Hip, на бела позадина

Активна теретана мулти колк

Слика на Active Gym Leg Raise With Bosu Ball, на бела позадина

Активно подигање на ногата во теретана со топка Босу

Слика на Active Gym Power Series Low Row, на бела позадина

Низок редослед на активна фитнес-серија

Слика на Active Gym Premium Plate Loaded Series Linear Leg Press, на бела позадина

Активна салата Премиум плоча наполнета серија Линеарна преса за нозе

Слика на Active Gym Power Series Leg Press, на бела позадина

Активна сала серија за напојување на нозе

Слика на  Active Gym Premium Plate Loaded Series Incline Chest Press, на бела позадина

Активна теретана Премиум плоча наполнета серија Приклон граден печат

Слика на серијалот Active Gym Premium Plate Loaded, на бела позадина

Активна сала Премиум плоча опремена серија 

Слика на Active Gym Sky Trainer, на бела позадина

Активна теретана тренер за небо 

Слика на Tech Pro Power Series Wide Chest Press, на бела позадина

Широк граден печат на Tech Pro Power Series

Слика на Active Gym Premium Plate Loaded Series Seated Dip,  на бела позадина

Активна теретана серија натоварена плоча со седишта

Слика на Active Gym Power Series Rear Kick, на бела позадина

Активна сала серија моќност на задниот удар

Слика на Active Gym Dual Adjustable Pulley, на бела позадина

Активна сала двојна прилагодлива макара

Слика од Active Gym Power, на бела позадина

Активна теретана моќ

Слика на Active Gym Power Series Leg Extension, на бела позадина

Активно сала вежби за зајакнување на нога

Слика на Active Gym Premium Plate Loaded Series Decline Chest Press, на бела позадина

Активна салата Премиум плоча наполнета серија Прес на градите

Слика на Active Gym Arm Curl Bench, на бела позадина

Активна клупа за навивање на рака за вежбање

Тоше Зафиров ви ја претставува Продавницата на Пулс

Друга опрема

Слика на Active Gym Tank Sled, на бела позадина

Активна салата за резервоар со фитнес

Слика на Active Gym Foam Roller Rugged, на бела позадина

Активен салон за пена ролери

Слика од целосен комплет Active Gym Trx, на бела позадина

Aктивна салата Trx Full Kit

Слика на Active Gym Push Ups Handles, на бела позадина

Активни рачки за притискање во салата

Слика на Active Gym Resistance Bands Set, на бела позадина

Комплет на ленти за отпорност на активнатa сала

Слика на Active Gym Flexbell, на бела позадина

Активна теретана Флексбел

Слика на Active Gym Tier Flip, на бела позадина

Активен флип на ниво на фитнес

Слика на Active Gym Medicine Ball, на бела позадина

Активна сала медицинска топка

Слика на Active Gym Barbell Collar 51mm, на бела позадина

Активна сала јака од јаже 51мм

Слика на Active Gym Studio Dumbbell Rack, на бела позадина

Active Gym Studio Dumbbell Rack

Слика на Active Gym Metal Lost, на бела позадина

Активна сала изгубен метал

Слика на Active Gym Rubber Bands Set, на бела позадина

Комплет активни фитнес гумени ленти

Слика на Vertical Rack For Dumbbells, на бела позадина

Вертикална решетка за тегови

Слика на Active Gym Plyo Boxes, на бела позадина

Активна сала Плио Кутии

Слика на Active Gym Leater Weighted Belt

Појас за пондерирана активна теретана

Слика на Active Gym Crossfit Sled, на бела позадина

Активна сала кросфит санки

Слика на Active Gym Jumping Rope With Bearings, на бела позадина

Активна сала јаже за скокање со лежишта

Слика на Active Gym Sky Trainer, на бела позадина

Активна сала медицинска топка со двоен зафат на рачката

#напредок

Тоа е Бавен Процес, но  откажувањето Нема да го забрза

Тоше Зафиров во црна маица и црни шорцеви, крева тегови во Фитнес Центарот Пулс, заедно со неговата сопруга Габриела Зафриова. Таа носи црн спортски градник „адидас“ и црни шорцеви.
Тоше Зафриов вежба во теретана облечен во црна маица со качулка и црни хеланки, двете со жолти детали.
Тоше Зафиров ги вежба градите во Фитнес Центарот Пулс, облечен во сива маица и сиви долни тренерки.
Тоше Зафиров вежба во Фитнес Центарот Пулс. Тој носи црна маица на која има бело лого.
Тоше Зафиров прави кардио во Фитнес Центарот Пулс, облечен во сива маица и сиви долни тренерки.
Тоше Зафриов вежба во теретана облечен во црна маица со качулка и црни хеланки, двете со жолти детали.

Последно, но не и најмалку важно, ако сте од Струмица, проверете

Пулс Фитнес и Спа Локација

Снимка на екранот од мапата на Пулс Фитнес и Спа
Пулс Фитнес и Спа Официјално Лого во црна боја

Проверете го Нашиот

Најпопуларниот план за исхрана

Исхрана Detox работи и на лаптоп и на мобилен уред

Detox Исхрана - Нашиот бестселер

$60.00

НАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ

Гордо партнерство со

Додатоци на Леврон Официјално Лого
Меѓународен Словенски Универзитет Официјално Лого
Официјалното Лого на Сињори
Пулс Фитнес и Спа Официјално Лого
Официјалното Лого на The Strongest Shop
Официјалното Лого на Месарница Ивановски
Официјалното Лого на СпортЛајф
Космос Група Официјално Лого
MTM Мобилна Услуга Официјално Лого

Дали сакате да се придружите на клубот?

Ве молиме контактирајте не за повеќе информации за како да станете наш поддржувач!