САМО НАЈНОВИТЕ И НАЈДОБРИТЕ

Мобилен сервис МТМ

МТМ Сервисот за Мобилни телефони е специјализиран да ви помогне лесно и брзо да го пронајдете посакуваниот уред.

Компанијата е долго време на домашниот пазар. Низ годините, успеавме да воспоставиме блиски односи со бројни добавувачи ширум светот, но исто така и да препознаеме што луѓето навистина сакаат.

Ова значи дека тие секогаш се во можност да ги понудат најновите телефони, по одлични цени, со сигурна услуга, брза испорака и врвна поддршка на клиенти.

Тимот на МТМ има колективно искуство што го градеше со години во индустријата преку работа на многубројни уреди. Затоа, тие се способни да го поправат вашиот стар телефон или да ве асистираат во изборот на нов.

Лоциран во Струмица, Македонија, MTM Mobile работи со продажба на некои од најновите паметни телефони во светот.

Исто така, има огромен избор на додатоци за мобилни телефони, како што се слушалки, звучници, полначи, футроли за телефони и многу, многу повеќе.

Официјалното лого на MTM Moбилна Услуга во виолетова и сина боја

ПРИЈАТЕЛСТВО И СОРАБОТКА ОД 2020 ГОДИНА

# техника

Ние не користиме технологија, Ние живееме со технологија.

Слика од Samsung S20 во виолетова, розова и бела боја.
Тоше Зафиров стои на мост во бела маица и бели шорцеви и кафеави машки торби. Носи очила за сонце на очите, а во рацете држи паметен телефон
слика од два iPhone-a 12, еден до друг, во златна и црвена боја
Слика од црн Samsung 20, со двете страни, на бела позадина.
Слика од црн Google Pixel 4, со двете страни, на бела позадина.
Слика од син iPhone 12, со двете страни, на бела позадина.
Слика од сребрен Xiaomi Mi 10T Pro, со двете страни, на бела позадина.
Слика од црн Huawei P40 Pro, со двете страни, на бела позадина.
Слика на Asus ROG Phone 5 во црна боја, со двете страни, на бела позадина.

ОД 2020

Партнерство

Ова пријателство се заснова на соработка помеѓу Тоше Зафиров и MTM Mobile.

Составен од професионалци со долгогодишно искуство во работа со телефони, MTM Mobile може да го поправи вашиот стар и нефункционален уред или да ве асистира во изборот на нов.

Ако ги барате најдобрите во индустријата со најновите телефони, ова е вистинското место за вас.

Фотографија со бела позадина со логото на Тоше Зафиров во црно-црвена боја и лого на мобилните услуги на МТМ.

НАШ ПРИОРИТЕТ Е КВАЛИТЕТОТ НА ВАШИОТ ТЕЛЕФОН

ВОНРЕДНА УСЛУГА ЗА ВОНРЕДНИ КЛИЕНТИ

Слика од раце со сини медицински ракавици кои поправаат телефон на бела позадина.
Слика од раце со сини медицински ракавици кои поправаат телефон
Слика од отворен телефон додека се поправа
Слика од раце со бели медицински ракавици кои поправаат отворен паметен телефон.
Слика од  раце со бели медицински ракавици кои поправаат отворен паметен телефон
Слика од раце кои поправаат паметен телефон

НЕМА ПОДОБРО МЕСТО ЗА НАДГРАДБА НА ВАШАТА ТЕХНОЛОШКА ОПРЕМА!

MTM MOBILE - ГЛАВНИ УСЛУГИ

01

анимирана слика на рака што држи паметен телефон, во црна боја

МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

02

анимирана слика на полнач за телефон во црна боја

ПОЛНАЧИ ЗА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ

03

анимирана слика на случај на телефон

ФУТРОЛИ ЗА ТЕЛЕФОНИ

04

анимирана слика на слушалки во црна боја

СЛУШАЛКИ

05

анимирана слика на звучници во црна боја

ЗВУЧНИЦИ

06

анимирана слика на паметен телефон со алатка за поправка на неа во црна боја

СЕРВИС ЗА ПОПРАВКА

Слика на мобилна продавница со многу изложени паметни телефони.
бел полнач за паметни телефони поврзан со приклучок
Слика на рака што зема некои од изложените кутии за паметни телефони во продавница за мобилни телефони.
Слика на црвени слушалки на сина позадина.
Слика на рака што држи бел смартфон покрај бел паметен звучник, на бела позадина
Слика на отворен паметен телефон при поправка.

Проверете го Нашиот

Најпопуларниот план за исхрана

Исхрана Detox работи и на лаптоп и на мобилен уред

Detox Исхрана - Нашиот бестселер

$60.00

НАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ

Гордо партнерство со

Додатоци на Леврон Официјално Лого
Меѓународен Словенски Универзитет Официјално Лого
Официјалното Лого на Сињори
Пулс Фитнес и Спа Официјално Лого
Официјалното Лого на The Strongest Shop
Официјалното Лого на Месарница Ивановски
Официјалното Лого на СпортЛајф
Космос Група Официјално Лого
MTM Мобилна Услуга Официјално Лого

Дали сакате да се придружите на клубот?

Ве молиме контактирајте не за повеќе информации за како да станете наш поддржувач!