Стане Поголеми , Живејте Наследство

Леврон Додатоци

Кевин Levrone е роден на16  јули 1964 година и е Американски IFBB професионален боди билдер на IFBB Салата на Славните, музичар, како и блогер. Тој се смета како еден од најпознатите харизматични и талентирани спортисти на сите времиња.

Во текот на својата професионална кариера, Levrone се натпреварувал во вкупно 68 IBFF професионални натпревари, и се смета за еден од најдобрите боди билдери во текот на 90-тите години. Неговите најдобри победи ги вклучуваат: IFBB Арнолд Класик во 1994 и 1996 година, како и IFBB Г-дин Olympia второпласирана во 1992, 1995, 2000 и 2002 година.

Тој ја изградил Леврон Серијата на додатоци во обид да им помага на бодибилдерите да ја постигнат својата цел и да го добијат својот пат до врвот на боди билдинг синџирот.

Секој којшто е сериозен за боди билдинг треба да ги разгледа Леврон Додатоците, тоа се должи на фактот што тие се создаваат врз основа на истражувањата, како и реалниот свет на експертиза од самиот Кевин Леврон .

#додатоци

Моќта за Промена на Вашиот Живот Лежи во Наједноставни Чекори.

Тоше Зафиров и Кевин Леврон на прес. Постојат неколку производи од црната линија и серијата со потписи на Леврон, пред нив. И двајцата се смешкаат.
Слика на Тоше Зафиров, кој држи Анаболична Маса од сериите со потписи на Кевин Леврон. Тоше носи црн дуксер и црни долни тренерки. Зад него има полица со производи од Серијата со Потписи на Леврон.
Тоше Зафиров над Скопје држејќи ги додатоците од Серијатам со Потписи на Кевин Леврон. Тој носи темно сива маица и црни шорцеви и очила за сонце.
Слика на Тоше Зафиров и неговата сопруга Габриела Зафирова кои пијат ЕАА од Серијата со Потписи на Кевин Леврон. Тоше е облечен во сива маица и долни тренерки и седи на опремата за вежбање, додека Габриела стои и го гледа шејкерот.
Слика на Тоше Зафиров кој како знак на почит му го дава својот омилен часовник на Кевин Леврон. Тие стојат еден до друг, покажувајќи кон часовникот. Тоше носи црн дуксер, а Кевин носи сив дуксер од неговиот бренд
Слика на Тоше Зафиров и неговата сопруга Габриела Зафирова кои ги покажуваат мускулите на бицепсот. Пред нив има производ од серијата со потписи на Леврон и ѕид со пластични бамбуси зад нив. Тоше носи сива маица, а Габриела е со црн спортски градник.

Од 2019

Партнерство

Ова пријателство е врз основа на тесна соработка меѓу Тоше Зафиров и Леврон Додатоци.

На Леврон Тајната Формула се користи во целата револуционерна Леврон Додатоци серија создадена од страна на легендарниот боди билдер Кевин Леврон.

Она што ја прави серијата Леврон Додатоци карактеристична, е фактот дека тоа е оптимален квалитет кој имплементира ригорозна наука што оди во секој еден од додатоците.

Слика со бела позадина со логото на Тоше Зафиров во црно-црвена боја и логото на Серијата со Потписи на Кевин Леврон.

#премиумквалитет

Исклучиво Состојки Со Највисок Квалитет!

Тоше Зафиров Препорачува

Кевин Леврон Производи

 Кевин Леврон Производите се препорачани од страна на Тоше Зафиров врз основа на искуството од нивно користење. Леврон линијата на додатоци се покажаа како некои од најдобрите опции, кога станува збор за мојот личен развој. Тие придонесуваат за правилен раст на вашето тело во текот на секоја тренинг сесија. Може да се купат од официјалната Кевин Леврон Продавница, и можете да ги нарачате секаде во светот. 

Тоше Зафиров во црни тренерки со црвени детали и со очила за сонце. Тој стои пред полицата со додатоци од Серијата со Потписи на Леврон. Тој држи една кутија протеини и покажува со прстот кон неа.
Тоше Зафиров и Кевин Леврон, со полица со протеини во позадина. Кевин го гушка Тоше додека тој држи протеини во рацете.
Тоше Зафиров во бел дуксер со златни детали и очила за сонце на очите и маска. Тој стои пред полица со додатоци од серијата со потписи на Леврон.
Тоше Зафров седи во неговиот автомобил. Тој е облечен во црн дуксер од Леврон, а во едната рака држи производ од серијата со потписи на Леврон. Пред него има неколку производи од серијата со потписи на Леврон.
Тоше Зафиров и Кевин Леврон, со полица протеини во позадина. Кевин го гушка Тоше, додека Тоше држи протеини во рацете.
Тоше Зафиров во фитнес сала, седи и гледа во камерата, додека држи некои додатоци од Кевин Леврон. Тој е облечен во црна тренерка Г-дин Олимпија.

Тоше Зафиров ви Претставува

Леврон Златна Линија

Векторска слика со Levrone Gold Iso од Златната Линија Леврон

Levrone Gold Iso (Levrone Gold Line)

Векторска слика со Levrone Gold BCAA од Златната Серија  Леврон

Levrone Gold BCAA (Levrone Gold Line)

Векторска слика со Levrone Gold Amino од Златната Линија Леврон

Levrone Gold EAAmino (Levrone Gold Line)

Векторска слика со златниот креатин „Леврон“ од златната линија „Леврон“

Леврон Златен Креатин (Златна Линија на Леврон)

Векторска слика со протеинот Златна сурутка на Леврон од златната серија на Леврон

Леврон Златна Сурутка (Златна Линија на Леврон)

Векторска слика со Levrone Gold Amino од Златната серија на Леврон

Levrone Gold Amino Rebuild (Levrone Gold Line)

Векторска слика со Златниот глутамин „Левроне“ од „Златната линија“ на „Левроне“

Леврон Златен Глутамин (Златна Линија на Леврон)

Векторска слика со Levrone Gold Vitargo од златната линија на Леврон

Levrone Gold Vitargo Carboloader (Levrone Gold Line)

Векторска слика со златниот оброк од овес Леврон од златната линија „Леврон“

Левронe Златен Овес (Златна Линија на Леврон)

Тоше Зафиров ви Претставува

Серија потписи на Леврон

Векторска слика со LevroWhey од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Whey Supreme (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevroPUMP од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Pump (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevroCrea од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Crea (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevrolsoWhey од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Iso Whey (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevroBCAA од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro BCAA (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevroTEST од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Iso Whey (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevroRecovery од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Recovery (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevroLEAN од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Lean (Levrone Signature Series)

Векторска слика со Levro Legendary MASS од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Legendary Mass (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevroAmino Surge од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Amino Surge (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevroMono од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Mono (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevroArmour од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Armour (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevroAmino 1000 од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Amino 10000 (Levrone Signature Series)

Векторска слика со LevroShield од серијата со потписи на Леврон

Levrone Levro Shield (Levrone Signature Series)

Тоше Зафиров ви Претставува

Леврон Црна Линија

Векторска слика со анаболна ISO сурутка од црната линија Леврон

Levrone Anabolic Iso Whey (Levrone Black Line)

Векторска слика со BCAA Defender од црната линија Леврон

Levrone BCAA Defender (Levrone Black Line)

Векторска слика со EAA од црната линија Леврон

Levrone EAA (Levrone Black Line)

Векторска слика со големата пумпата на Шабум од Црната Линија на Леврон

Levrone Shaaboom Pump (Levrone Black Line)

Векторска слика со Scatterbrain од Црната Линија на Леврон

Levrone Scatterbrain (Levrone Black Line)

Векторска слика со Анаболни Про Мешавини од Црната Линија на Леврон

Levrone Anabolic Pro-Blend 5 (Levrone Black Line)

Векторска слика со Anabolic Mass од Црната Линија на Леврон

Levrone Anabolic Mass (Levrone Black Line)

Векторска слика со Anabolic PM  Протеин од Црната Линија на Леврон

Levrone Anabolic PM Protein (Levrone Black Line)

Векторска слика со Anabolic Prime Pro од Црната Линија на Леврон

Levrone Anabolic Prime Pro (Levrone Black Line)

Векторска слика со Anabolic Double Impact од Црната Линија на Леврон

Levrone Anabolic Double Impact (Levrone Black Line)

Тоше Зафиров ви Претставува

Леврон Wellness Линија

Векторска слика со Леврон Омега 3 од Леврон Welness Серијата

Леврон Омега 3 (Levrone Wellness Линија)

Векторска слика со Levrone CLA 3000 од Леврон Wellness Серијата

Levrone CLA 3000 (Levrone Wellness Line)

Векторска слика со Леврон Витамин Ц од Леврон Wellness Серијата

Леврон витамин Ц (Леврон Wellness Линија)

Тоше Зафиров ви Претставува

Леврон облека

Кевин Леврон позира во облека од својата колекција на бела позадина. „ Леврон Машка Облека“ е во фокусот на фотографијата.
Девојка која позира во црн кроп топ и црни хеланки од серијата Леврон. „Леврон Женска Облека“ е во фокусот на фотографијата.

#здрава

Соодветни Хранливи Материи!

Тоше Зафиров на зелена позадина, додека држи Shaaboom Pump пред тренинг. Тој е облечен во црна маица.
Тоше Зафриов и Габриела Зафриова во теретана, држат шејкер од серијата потписи „Леврон“. Габриела носи црн спортски градник и шорцеви, а Тоше е облечен во сива маица и долни тренерки.
Тоше Зафриов седи во својот автомобил, со неколку производи од серијата потписи на Леврон во рацете и до него.
Тоше Зафиров во црна маица на која има црвено лого, и црна капа, со некој производ од серијата потписи на Кевин Леврон.
Тоше Зафиров во теретана. Тој е без маица и прави склекови со неколку производи од серијата „Потпис на Кевин Леврон“ пред него.
Тоше Зафиров стои пред полица со додатоци од серијата потписи на Леврон. Тој носи црвена јакна, сиви фармерки и очила за сонце на очите, додека држи протеини и покажува со прст кон нив.

Последно, но не и најмалку важно, Интервју со

Кевин Леврон, Професионален боди билдер

Слика на Тоше Зафиров како седи покрај Кевин Леврон каде што и двајцата покажуваат кон камерата. Двајцата носат црни дуксери.
Официјално лого на Леврон додатоци  во црна боја, што е всушност силуетата на Леврон

Проверете го Нашиот

Најпопуларниот план за исхрана

Исхрана Detox работи и на лаптоп и на мобилен уред

Detox Исхрана - Нашиот бестселер

$60.00

НАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ

Гордо партнерство со

Додатоци на Леврон Официјално Лого
Меѓународен Словенски Универзитет Официјално Лого
Официјалното Лого на Сињори
Пулс Фитнес и Спа Официјално Лого
Официјалното Лого на The Strongest Shop
Официјалното Лого на Месарница Ивановски
Официјалното Лого на СпортЛајф
Космос Група Официјално Лого
MTM Мобилна Услуга Официјално Лого

Дали сакате да се придружите на клубот?

Ве молиме контактирајте не за повеќе информации за како да станете наш поддржувач!