ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА СЕБЕ, ГО ЗАСЛУЖУВАТЕ ТОА!

Космос Груп

Космос Груп е генерален застапник за Македонија на Redist Professional, Red One USA и AC Class, едни од најраспространетите брендови низ целиот свет, со германска/европска лиценца за квалитет.

Red One USA е бренд достапен за целиот пазар преку трговија на мало и големо. Ние создаваме разновидност во нашите производи, се со цел да допреме до секој животен стил. Притоа, можете да најдете производи од нашата линија, прилагодени на вашите потреби, додека мирисате свежо. Уште поважно, нашите производи се 100% без суровост кон животните.

Redist Professional специјализира во производи за коса кои можат значително да го подобрат квалитетот и изгледот на истата.

AC Class Professional нуди огромен асортиман - сè што барате за вашата лична нега.

Официјално лого на „Космос групација“, со буквите, „К“ во жолта боја и „Г“ во црна боја.

ПРИЈАТЕЛСТВО И СОРАБОТКА ОД 2018 ГОДИНА

#грижа за себе

Грижа за вашето тело вклучува многу повеќе од тренинг.

Тоше Зафиров во канцеларијата на Космос Групацијата. Тој седи на стол, пред биро со лаптоп, компјутер и неколку производи на „Редист“. Тоше е облечен во црна кошула.
Тоше Зафиров е облечен во виолетова кошула со бордо детали. Тој држи производ на Red One и стои пред полица со производи на Red One.
Тоше Зафиров стои покрај основачот на групацијата Космос, се ракува и двајцата држат производ на Редист. Зад нив има црвен ѕид, а пред нив има и некои производи.
Тоше Зафиров стои покрај жена во црн фустан, којашто е насмеана и држи производ од Red One. Тоше е облечен во бела кошула и елегантен, темносин елек и темносина вратоврска со златни цвеќиња.
Тоше Зафиров седи во групацијата Космос пред лаптоп. Тој е облечен во црна кошула и можеме да видиме многу производи на Редист пред него.
Тоше Зафиров седи на софа со производи на Редист пред него. Тој е облечен во бела кошула, темносин елегантен елек и темносина вратоврска со златни цвеќиња.

Од 2018

Партнерство

Тоше Зафиров соработува со Космос Груп, официјалниот дистрибутер на козметичките производи AC Class, Red One и Redist.

Фитнесот ве носи до одредено ниво. Но, за потполно само-остварување е потребно многу повеќе. Преку оваа соработка, се надеваме дека ќе донесеме нова перспектива за важноста на грижата за себе, кај мажите и жените, поденакво.

Сите брендови се широко распространети низ светот, со германска или поточно европска лиценца за квалитет. Поради тоа, не можеме да останеме рамнодушни на нивната ефективност и резултати.

Логото на Тоше Зафиров, кое е човек кој ги покажува бицепсите, во црна и црвена боја, и логото на Космос Групацијата во жолто-црна боја, на бела позадина.

КОСМОС ГРУП Е ОФИЦИЈАЛЕН ЗАСТАПНИК НА КОЗМЕТИЧКИТЕ ПРОИЗВОДИ AC CLASS, RED ONE И REDIST

КОСМОС ГРУП - ОФИЦИЈАЛЕН АСОРТИМАН НА ПРОИЗВОДИ

Red One лого во црна боја.

RED ONE

Redist Professional Лого во црна боја.

REDIST PROFESSIONAL

Лого на AC Class Professional во црна боја

AC CLASS PROFESSIONAL

Шише со масло Red One Argan Care Oil, со неговата кутија покрај него, на жолта позадина.
Редист Арган маска за нега на коса, арганово масло и шампон од арган во портокалови пакувања.
Redist лосион за раце и тело и парфем за коса во розова боја.
Производи од вазелин на бела позадина, со бела свеќа покрај нив.
Red One Creative кутии со восок во различни бои.
Red One Product линија од Космос Групација на сива позадина, заедно со машини за бричење, ножици и сунѓер.

Проверете го Нашиот

Најпопуларниот план за исхрана

Исхрана Detox работи и на лаптоп и на мобилен уред

Detox Исхрана - Нашиот бестселер

$60.00

НАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ

Гордо партнерство со

Додатоци на Леврон Официјално Лого
Меѓународен Словенски Универзитет Официјално Лого
Официјалното Лого на Сињори
Пулс Фитнес и Спа Официјално Лого
Официјалното Лого на The Strongest Shop
Официјалното Лого на Месарница Ивановски
Официјалното Лого на СпортЛајф
Космос Група Официјално Лого
MTM Мобилна Услуга Официјално Лого

Дали сакате да се придружите на клубот?

Ве молиме контактирајте не за повеќе информации за како да станете наш поддржувач!