Слика на Тоше Зафиров во црно одело, бела кошула и црна машна од Сињори. Тој позира на сива позадина со своето лого и логото на Меѓународниот Славјански Универзитет.

За Тоше

Спортска Психологија

Овој проект се заснова на тесно поврзана соработка помеѓу Тоше Зафиров и Меѓународниот Славјански Универзитет.

Составен од тим докажани професионалци кои ќе ви овозможат да стекнете непроценливо теоретско и практично знаење, како и можност да навлезете во јадрото на менталното здравје и социјалните вештини.

Изградете солидна основа за вашиот иден живот и професионален развој преку истражување во психологијата и многу други дисциплини кои ќе ја прошират вашата перспектива.

#мотивација

Понекогаш подоцна станува никогаш. Направете го тоа сега.

ШТО ЌЕ НАУЧИТЕ

Што ќе научите во спортската психологија?

Когнитивни перформанси

Зголемување на когнитивните перформанси. Главниот фокус е на механизмите за тоа како учиме, како се сеќаваме, како решаваме проблеми и обрнуваме внимание.

Вештини за справување

Вештините за справување со разни назадувања се алатки и техники што можете да ги користите за да ви помогнат да ги надминете тешките емоции, да го намалите стресот и да воспоставите или одржувате чувство на внатрешен мир.

Комуникациски вештини

Развивање на комуникациски вештини. Да се ​​биде во состојба ефективно да комуницира е можеби најважната од сите животни вештини.

Комфор-зона

Пронаоѓање на комфор зоната на спортистите. За да преминете на ново ниво во вашиот живот, мора да ја пробиете зоната на удобност и да правите работи што навидум не се пријатни.

ЗА ШТО СЕ РАБОТИ?

Што е тоа спортска психологија?

Крајниот степен на индивидуалното самореализирање е постигнување на замислените или поставените цели.

Модерните времиња ни даваат многу можности за само-раст, што ги зголемува нашите предизвици.

За да можеме да се справиме со тие предизвици, ни треба водство низ огромното количество на информации со кои сме "бомбардирани."

Спортската психологија е тука за да обезбеди насоки и методи за таа цел.

Исто така, спортската психологија е поврзана со подобрување на перформансите и менталните вештини, како и надминување на поставените имагинарни ограничувања.

Меѓународен Словенски Универзитет Официјално Лого

Мисија - Да ги комбинира Спортот и Психологијата

Меѓународен Славјански Универзитет

Слика на штотуку дипломирани студенти заедно со професорите пред Меѓународниот Славјански Универзитет.

Мисијата на Меѓународниот Славјански Универзитет „Г.Р. Державин“ е да биде регионален центар на значајни академски и културни случувања. Универзитетот овозможува пријатно, фер и транспарентно опкружување кое нуди висококвалитетно и достапно образование, со цел да ги обедини идеите од целиот свет.

Притоа, Универзитетот:

  • Е регионален центар на значајни академски и културни случувања
  • Е академско опкружување кое нуди извонредно и достапно високо образование
  • Се стреми кон пријатен, фер и транспарентен процес на студирање
  • Овозможува оригинален модел на студирање со активно менторство што обединува идеи од целиот свет
  • Е средина каде што се негуваат културата, слободата на говорот и креативноста
  • Настојува да инспирира промени, истражувања и иновации
  • Е општествено одговорна институција која се стреми да обезбеди еднакви права за секого

Се стреми да воспостави комуникација помеѓу Источните и Западните култури со цел да се постигнат високи академски стандарди, да се воведе квалитетна настава и работа преку поврзување на теоријата со праксата.

Тоше Зафиров го гледа го својот часовник и носи црн костум на Сињори, со бела кошула и црна машна.

Зошто треба да присуствувате на спортската психологија?

Користејќи ја нашата стручност во спортот и психологијата, ние нудиме семинари кои ќе ве подготват да достигнете успех во соодветната област.

Интегративниот психолошки пристап ни овозможува да ги услужиме индивидуалните потреби за зајакнување на перформанси и постигнување индивидуални цели.

Улогата на спортската психологија е да ги подобри менталните вештини додека се работи кон подобро тело.

Тоа му помага на поединецот да се чувствува посигурно, да верува во себе и да има поголема самоконтрола кога станува збор за храна и редовно вежбање.

ПРИСУСТВУВАЈ

Спортска Психологија

Тоше Зафиров загледан на страна со минимално осветлување. Тој е облечен во црно одело на Сињори, со бела кошула и црна машна.

#зајакнување

Ќе биде тешко, но тоа не значи невозможно.

Тоше Зафиров во црно одело со бела кошула, елегантен елек и црна машна од Сињори, со црн часовник на раката. Покрај него седи неговата сопруга Габриела Зафирова, која е облечена во црн фустан и се смее накај камерата.

Крајната Цел

Мисијата зад спортската психологија

Спортската психологија е развиена со само една цел.

Идејата зад оваа академија е да ги мотивира луѓето и да ги научи да веруваат во себе.

Ние веруваме дека секоја индивидуа може да го достигне телото од своите соништа ако е опкружена со професионален тим кој и ја дава целата своја поддршка за да ги постигне посакуваните резултати.

Спортската психологија е локален бизнис. Моментално сме лоцирани во Скопје, Македонија.

За повеќе информации, слободно контактирајте не во секое време на [email protected]

Тоше Зафиров ја држи Detox исхраната којашто е во фокусот на камерата. Тој не гледа во камерата и носи бела кошула, црн елегантен елек и црна машна од Сињори

Откријте ја нашата продавница

Службениот Тоше Зафиров Маркет е продавница, која е посветена на deliveing врвот на линијата исхрана планови кои може целосно да го промени вашиот живот. Од губење на телесната тежина и detoxing вашето тело, да се добие маса ќе се бара со цел да се добие конкурентна предност во однос на конкуренцијата, овој магазин може да ви понуди знаење што е потребно да се биде најдобар, по прифатлива цена. Ова е за луѓе.

Продавница

Голема распродажба

Тоше Зафиров гледа во камерата додека ја држи Detox исхраната. Носи црно одело од Сињори со бела кошула и црна машна.

Проверете го Нашиот

Најпопуларниот план за исхрана

Исхрана Detox работи и на лаптоп и на мобилен уред

Detox Исхрана - Нашиот бестселер

$60.00

НАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ

Гордо партнерство со

Додатоци на Леврон Официјално Лого
Меѓународен Словенски Универзитет Официјално Лого
Официјалното Лого на Сињори
Пулс Фитнес и Спа Официјално Лого
Официјалното Лого на The Strongest Shop
Официјалното Лого на Месарница Ивановски
Официјалното Лого на СпортЛајф
Космос Група Официјално Лого
MTM Мобилна Услуга Официјално Лого

Дали сакате да се придружите на клубот?

Ве молиме контактирајте не за повеќе информации за како да станете наш поддржувач!