Слика од Тоше Зафиров на сива позадина. Тој е облечен во црно одело на Сињори и црна машна

Планови на исхрана

Секое фитнес-патување започнува со правилна исхрана. Без разлика дали сакате да изгубите тежина или да изградите мускули, не можете да одите далеку само со вежбање. Еве каде започнуваат плановите за исхрана!

Тоше Зафиров и неговиот тим изградија различни планови за диети за да одговараат на потребите на сите индивидуи имајќи во предвид фитнес-цел.

Без оглед дали сте почетник или напреден професионалец, тука, можете да најдете план за исхрана за вашите потреби и желби.

Продавница

Отклучете го Вашиот Потенцијал!

Проверете го Нашиот

Најпопуларниот план за исхрана

Исхрана Detox работи и на лаптоп и на мобилен уред

Detox Исхрана - Нашиот бестселер

$60.00

Проверете и други

Планови за исхрана специјализирани за вашите потреби

Исхрана 3000 Mockup Избрана слика која прикажува риба, месо и зеленчук

Исхрана 3000 - Добијте маса преку активен животен стил

Слика од исхраната 2000 која прикажува здрава исхрана, со салата на долниот дел од сликата.

Исхрана 2000  - одржувајте се во форма додека прифаќате здрав начин на живот

Исхраната 4000 покажа дека е достапна насекаде, со бела чинија со салата во десниот долен агол.

Исхрана 4000 - Рекреативни спортисти кои сакаат да ги надминат границите

Исхрана 1000 Mockup Избрана слика која прикажува зеленчук како кромид, краставици и домати од левата страна на фотографијата

Исхрана 1000 - најдобар план за оние кои сакаат да ослабат

Исхрана 5000 дигитална слика е достапна насекаде, со супа и месо и салата во бела чинија, од десната страна.

Исхрана 5000 - специјално курирана диета за професионални спортисти

Безбедно Плаќање

Ние нудиме сигурна гаранција за купување

100% Задоволство

Нашите клиенти се нашиот најголем приоритет!

Онлајн Поддршка

Ние сме онлајн преку е-пошта за време на работните денови