Слика од Тоше Зафиров на сива позадина. Тој е облечен во црно одело на Сињори и црна машна

Книги

Книгите и литературата можат да ве одведат во друг свет, а во нашиот случај тоа е светот на фитнесот. Пронајдете ја потребната мотивација и научете од врвните професионалци во гранката.

Нашите книги можат да ви ги дадат потребните упатства за започнување на вашето фитнес-патување. Без разлика дали станува збор за библиографија, директен совет или општи совети, нашата библиотека промовира здрав начин на живот.

Во продолжение, можете да најдете одлична колекција во врска со исхраната и вежбањето.

Продавница

Отклучете го Вашиот Потенцијал!

Производ што мора да го имате

Патот до Врвот

Првата книга на Тоше Зафиров се стреми да го научи светот за неговите искуства во боди билдинг индустријата
Книгата на Тоше Зафиров позната како Патот до Врвот е прикажана во вистинска форма на книга. Можеме да го видиме Тоше Зафриов во црно одело, како позира на сива позадина и златни букви. Ова е прва Книга од Тоше Зафиров наведена во категоријата Книги.

Патот до Врвот (Книга) ограничено издание

 $4.85

Безбедно Плаќање

Ние нудиме сигурна гаранција за купување

100% Задоволство

Нашите клиенти се нашиот најголем приоритет!

Онлајн Поддршка

Ние сме онлајн преку е-пошта за време на работните денови