Слика од Тоше Зафиров на сива позадина. Тој е облечен во црно одело на Сињори и црна машна

Тоше Зафиров Продавница

Добредојдовте во Службената Продавница на Тоше Зафиров. Тука може да ги пронајдете најважните аспекти на светот на фитнесот.

Задачата на Продавницата е да им обезбеди на почетниците и фитнес-професионалците се што им е потребно за да напредуваат во оваа гранка.

Во продолжение можете да ги најдете сите наши производи и услуги внимателно класифицирани во категории.

Продавница

Отклучете го Вашиот Потенцијал!

Проверете го Нашиот

Најпопуларниот план за исхрана

Исхрана Detox работи и на лаптоп и на мобилен уред

Detox Исхрана - Нашиот бестселер

$60.00

Проверете и други

Планови за исхрана специјализирани за вашите потреби

Исхрана 3000 Mockup Избрана слика која прикажува риба, месо и зеленчук

Исхрана 3000 - Добијте маса преку активен животен стил

Слика од исхраната 2000 која прикажува здрава исхрана, со салата на долниот дел од сликата.

Исхрана 2000  - одржувајте се во форма додека прифаќате здрав начин на живот

Исхраната 4000 покажа дека е достапна насекаде, со бела чинија со салата во десниот долен агол.

Исхрана 4000 - Рекреативни спортисти кои сакаат да ги надминат границите

Исхрана 1000 Mockup Избрана слика која прикажува зеленчук како кромид, краставици и домати од левата страна на фотографијата

Исхрана 1000 - најдобар план за оние кои сакаат да ослабат

Исхрана 5000 дигитална слика е достапна насекаде, со супа и месо и салата во бела чинија, од десната страна.

Исхрана 5000 - специјално курирана диета за професионални спортисти

Производ што мора да го имате

Патот до Врвот

Првата книга на Тоше Зафиров се стреми да го научи светот за неговите искуства во боди билдинг индустријата
Книгата на Тоше Зафиров, позната како Патот до врвот,  прикажана во вистинска форма на книга

Патот до Врвот (Книга) ограничено издание

 $4.85

Список на најдобрите

Онлајн Лични Тренери за Фитнес

Ангажирајте го вашиот личен виртуелен тренер да ве води во тренинзите и исхраната. Сите тренери се достапни да започнат денес и да ви помагаат на месечно ниво.

Тоше Зафиров

Габриела Зафирова стои во теретана и ги фрла мускулите на своето тело. Зад себе има опрема за теретана. Таа носи црн спортски градник адидас и црна шорцеви.

Габриела З.

Христијан Манасиевски покажувајќи ги стомачните мускули во фотосесија во студио со сива позадина додека носи црвена маица која ја крева и фармерки

Христијан М.

Ивана Коцевска насмеана по завршен вежба во теретана, таа е на колена и носи светло розев спортски градник и хеланки.

Ивана К.

Слика на Емилија Манџуковска како тренира во теретана, со десната рака нагоре. Таа е облечена во сив спортски комплет

Емилија М.

Александар Манџуковски крева тегови и тренира нозе додека гледа во камерата. Тој е без маица и носи црни тренерки.

Александар М.

Слика на Силвана Велјаноска која држи тегови над рамената во позиција на сквот. Таа носи црни шорцеви и зелен спортски градник.

Силвана В.

Селфи во огледало на Викторија Зајкова која се наоѓа во соблекувалната во теретаната додека носи светло розев спортски градник и хеланки. Таа има тетоважа на нејзината рака

Викторија З.

Трајче Стојанов ги покажува мускулите на раката и гледа во камерата додека носи црна маица со црвени детали.

Трајче С.

Сара Стојаноска го покажува бицепсот во теретана и гледа во камерата, додека држи сино шише. Таа носи темносина боја, спортски градник и сини хеланки.

Сара С.

Jубивој Бакиќ ги покажува мускулите на боди-билдинг натпревар

Љубивој Б.

Безбедно Плаќање

Ние нудиме сигурна гаранција за купување

100% Задоволство

Нашите клиенти се нашиот најголем приоритет!

Онлајн Поддршка

Ние сме онлајн преку е-пошта за време на работните денови