Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Совршен спортски вегански BCAA Hyper Clear

Овој BCAA е совршен избор за вас доколку сте веган. Создаден со технологијата KaNa-Sol, овој додаток содржи 0 g шеќер, 0 g јаглехидрати и 0 g масти. Премиум веганската BCAA е без глутен, не-ГМО и содржи сооднос 2:1:1 BCAA. Благодарение на технологијата KaNa-Sol, додатокот се меша лесно и моментално и се апсорбира подобро и побрзо. BCAA Hyper Clear користи само природни бои и доаѓа во четири вкусни вкусови на бонбони и верзија без вкус за оние кои не го сакаат слаткиот вкус.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи