Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

NOW Foods Цинк глицинат

Доколку го сакате најдобриот додаток на цинк во форма на мек гел, тогаш NOW Foods Zinc Glycinate е идеален. Производот е формулиран со Albion TRAACS цинк и масло од семки од тиква за оптимален ефект. Додека биорасположивоста на цинкот во исхраната е слаба, меките гелови се хелати, што покажува дека тие лесно ќе се апсорбираат во телото. Меѓу многуте придобивки, формулата ќе го поддржи вашето имуно, скелетно, невролошко, ендокрино и здравје на простатата.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи