Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

NOW Foods Pet Health Омега-3

Омега-3 не е само добар за нас, туку е одличен и за нашите крзнени пријатели. Поддршката за здравје на миленичиња Омега-3 е најдобрата омега-3 за домашни миленици. Може да помогне во поддршката на нивната нормална функција на мозокот и здравјето на зглобовите и да го подобри нивниот имунитет. Додатокот доаѓа во меки гелови и има одличен вкус на риба што вашите миленици ќе го обожаваат. Ветеринарите го препорачуваат овој производ, а исто така е сертифициран од NASC.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи