Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Комплексна течност NOW Foods B-12

Содржи 1,000 mg Б12 во само една порција, овој додаток е најдобриот течен витамин Б на пазарот. Витаминот Б12 е од суштинско значење за одржување на здрав нервен систем и производство на енергија. Формулата ја поддржува синтезата на ДНК за време на клеточната делба, го поддржува кардиоваскуларното здравје и е од суштинско значење за производство на енергија. Овој додаток е идеален за вегетаријанци кои не добиваат доволно витамин Б12 од животинската храна. Не е ГМО, кошер и без соја, млечни производи, јајца или шеќер.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи