Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Магнезиумски капачиња за продолжување на животот

Life Extension Magnesium Caps е најдобриот додаток на магнезиум што можете да го вклучите во вашата дневна рутина. Формулата испорачува 3 форми на магнезиум: магнезиум оксид, магнезиум цитрат и магнезиум сукцинат, кои се неопходни за здравјето на целото тело. Што е најважно, овој додаток ја нуди дневната доза на магнезиум што му е потребна на вашето тело за поддршка на здравјето на срцето и васкуларната функција. Таа, исто така поддржува здрава густина на коските и здрава функција на нервниот систем. Конечно, производот е без глутен, вегетаријанец и не-ГМО.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи