Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Леврон АНАБОЛИЧЕН ГЛУТАМИН

Анаболниот глутамин, создаден од познатиот бодибилдер Кевин Леврон, е најдобар за спортисти и физички активни луѓе. Ќе добиете 5 g глутамин и 1,4 mg витамин Б6 по порција за поддршка на вашиот нормален метаболизам на протеини и гликоген. Формулата ќе го поддржи вашето закрепнување на мускулите додека го зајакнува метаболизмот на гликоген и протеини. Покрај тоа, додатокот е без вкус, што значи дека можете лесно да го измешате со вашиот омилен пијалок или шејк.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи