Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Фактор на сила цинк магнезиум аспартат

Комбинацијата на магнезиум, цинк и витамин Б6 го прави овој производ најдобар природен додаток на магнезиум за мажи. Овие три состојки можат да го промовираат производството на тестостерон и машките перформанси додека значително го подобруваат здравјето и благосостојбата. Формулата исто така ќе ви помогне да ја зголемите вашата енергија и да го подобрите вашиот имунолошки систем и здравјето на мускулите. И на крај, со додаден BioPerine и селен за зголемување на биорасположивоста, овој додаток брзо се апсорбира во телото за оптимални перформанси.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи