Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Убиец на масти 2 во 1 истрел

Ако имате проблеми со согорувањето на тврдоглавото сало на стомакот, снимката за убивање на масти 2-во-1 е најдоброто решение. Создаден од познатиот бодибилдер Кевин Леврон, овој додаток е дизајниран да ви помогне да ги намалите мастите во најпроблематичните области. Формулата содржи 200 мг кофеин и ќе ги доведе вашите перформанси на друго ниво. Производот е збогатен и со бета аланин, цитрулин малат, екстракт од зелен чај и цитиколин, сите комбинирани за да дадат врвни резултати.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи