Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

EVLution Nutrition BCAA 5000

EVLution Nutrition BCAA5000 содржи 5 грама чист BCAA и е најдобриот BCAA додаток без вкус кој го стимулира бесплатното градење на мускулите, издржливоста и поддршката за обновување. BCAA5000 ја промовира синтезата на мускулните протеини, помага во одложување на заморот, па дури и го спречува после тренинг. Кога се зема редовно, додатокот без вкус може значително да ја зголеми вашата сила и кардио-перформанси додека ви помага да изградите чиста мускулна маса.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи