Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Докторски најдобар целосно активен Б комплекс

Докторот најдобар целосно активен Б комплекс со кватрефолик ги содржи сите осум важни витамини Б; така, тој е најдобриот додаток на витамин Б за професионални спортисти. Формулата е целосен спектар дизајниран за оптимална апсорпција и го поддржува целокупното здравје и благосостојба. Збогатен со Quatrefolic, најбиодостапната форма на фолати, овој додаток ќе го поддржи производството на енергија, генетскиот план на телото, правилната клеточна поделба и менталната и емоционалната благосостојба. Покрај тоа, производот е вегански, не-ГМО, без глутен и без соја.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи