Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Калифорниски златен Нутриционен Л-глутамин

Формулиран без глутен, ГМО или соја, California Gold Nutrition L-Glutamine Powder е најдобриот вегански глутамински прав на пазарот. Тоа е фармацевтска амино киселина која не содржи никаков животински производ. Со секоја топка, ќе добиете 5 g AjiPure L-Glutamine добиен од Ajinomoto, подобрувајќи ја синтезата на мускулните протеини. Покрај тоа, формулата е идеална за поддршка на вашата мускулна издржливост и гастроинтестинално и имуно здравје.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи