Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

BPI Sports ISO HD

Дали барате ултра-чист, но чисто вкусен додаток на сурутка? BPI Sports ISO HD е начин да се оди. Ви дава 25 g од 100% протеин од сурутка изолат по топка со нула малтодекстрин и нула полнила. Ќе добиете неспоредлива, вкусна, густа, богата и лесно мешана формула која поддржува раст на чист мускул и ја зголемува силата. Едноставно кажано, компанијата го нуди најдоброто од двата света - незаменлив вкус и релативно низок број на калории.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи