Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Animalивотински Пак

Animal Pak е врвен мултивитамин дизајниран специјално да одговара на потребите на спортистите и бодибилдерите. Содржи вистинска мешавина од есенцијални амино киселини, витамини, јаглехидрати и есенцијални масни киселини, тој е совршен додаток за поттикнување на мускулите. Формулата содржи и дополнителни компоненти како што се IGF колострум, липотропици, L-аргинин, елеутеро и проген А, кои се врвни оптимизатори на перформансите. Покрај тоа, не содржи никакви стимуланси, туку само природни засилувачи на енергија.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи