Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Дали сте подготвени да направите позитивна промена? Придружете се на илјадниците поединци на истото фитнес патување!

СОВЕДУВАЊА Започнете ја вашата трансформација
English Macedonian

Австралазиско природно бодибилдинг здружение

Формирана во 1983 година, Австралазиската природна асоцијација за бодибилдинг гордо претстави бројни светски и австралиски шампиони. Мисијата на ANB е да им даде на спортистите место каде што ќе можат да се натпреваруваат и да се третираат професионално. Тие, исто така, работат напорно за да ги подигнат стандардите за бодибилдинг, фитнес и моделирање додека им даваат можност на спортистите да се натпреваруваат низ Австралија и да бидат изложени. Мажите можат да се натпреваруваат во фитнес, боди-билдинг, класична физика и почетници, додека женските категории вклучуваат бикини, женска фитнес, фигура, интернационални костими за капење и облека за теми.

ПОСЕТА НА САЈТОТ

Целосна објава

Најчесто поставувани прашања

Тоше Зафиров

Г-дин претставник на Олимпија

Поврзани производи