Следна академија: 10 октомври 2021 година

Земете ја вашата сертификација за г -дин Олимпија сега!

Цената за Официјалниот Сертификат од Академијата Г-дин Олимпија е 500 € (50% ПОПУСТ)

Ова е Специјална понуда од г -дин Олимпија, за првата Академија г -дин Олимпија Европа.

Цената го опфаќа пристапот до сите предавања во видео формат, завршните испити и самиот сертификат.

Причини да ни се Придружите

Дали се двоумите дали треба да аплицирате или не? Можеме да ве увериме дека Академијата Г-дин Олимпија нуди многу големи можности.

Со присуство на Академијата Г-дин Олимпија, ќе запознаете многу луѓе од индустријата. Можете да ги искористите врските што ги остварувате со луѓето за да ви помогнат на вашето фитнес патување.

Со присуство на дневните предавања, ќе добиете многу сознанија и знаења од едно од водечките имиња во фитнесот.

По завршувањето на испитот, ќе добиете Официјален Сертификат од Академијата Г-дин Олимпија. Сертификатот доаѓа од акредитирана организација, која ќе ви даде кредибилитет. Една од првите работи што работодавачите ги прашуваат на интервју за работа е од кого сте сертифицирани. Имањето на соодветна сертификација може да ви помогне да добиете работа во иднина.

Сертификатот од Академијата Г-дин Олимпија ќе ја докаже вашата експертиза. Ако имате бренд, ова ќе им покаже на вашите клиенти дека ги разбирате нивните прашања и цели. Сертификатот Г-дин Олимпија треба да биде знак дека имате компетентност и специјализација во вашата област.

На крај, Сертификатот од Академијата Г-дин Олимпија ќе ви помогне да се разликувате од конкуренцијата. Овој сертификат ќе додаде вредност на вашиот личен бренд и ќе ви помогне да се разликувате од другите тренери.

Официјалното лого на сертификатот на г-дин Олимпија Европа, Џо Видер, со црвени, црни и златни детали.