Следна академија: 10 октомври 2021 година

Сертификат Г-дин Олимпија - Европа

Академија Г-дин Олимпија

Добредојдовте на Официјалната академија г -дин Олимпија во Европа. Ние сме многу возбудени да го објавиме следниот настан, закажан за 10 октомври - 2021 година.

Аплицирајте сега и започнете го патувањето кон официјалното признавање во фитнес-светот!

Слика на целиот тим на Академијата Fit Biz, како и на студентите во Фитнес центарот Пулс.

# Сертификација

Академијата Г -дин Олимпија Европа ве носи на чекор до успехот. Земете го вашиот сертификатоваа 2021 година !

Зошто Треба да Присуствувате на Академијата?

Предности на Академијата Г-дин Олимпија

Официјално Признавање

По полагањето на испитите, ќе добиете светски признат, официјален сертификат г-дин Олимпија, кој е ограничен на врвни професионалци во гранката.

Подобрено Знаење

Ќе слушнете што велат експертите за исхрана, фитнес, психологија и анатомија од нивното поле на експертиза.

Фитнес во пракса

Додека ќе слушате многу теорија, ќе научите и што работи во пракса, а што не од прва рака.

Развијте Визија

Разбирањето на најважните трендови од фитнес-светот ќе ви помогне да формирате визија за тоа што претстои во иднина.

Деловно Вмрежување

Можете да ја запознаете и проширите вашата мрежа со истомисленици од светот на фитнесот и да ги искористите овие можности во иднина.

Слика на Самир Банут којшто ги покажува мускулите. Тој носи зелени шорцеви.
Слика на Хади Чоопан на натпревар. Тој ги покажува мускулите на сцената и носи црвени шорцеви.
Слика на Кевин Леврон на сцената. Тој ги покажува мускулите и носи црвени шорцеви.
Слика на Џеј Катлер, на сцената, додека се смее и ги покажува мускулите. Тој носи зелени шорцеви.
Големиот Рами на сцената „Г-дин Олимпија“ додека ги покажува мускулите.
Слика на Џош Ленартович на сцената на Г-дин Олимпија. Носи црвени шорцеви со број 13 и се смее.

Тимот Зад Академијата Г-дин Олимпија за Европа

Збор од Тимот

Ние сме многу возбудени да ја објавиме Академијата Г-дин Олимпија за Европа. Тоа е извонредна иновација во светот на фитнесот и ако сте дел од оваа гранка, сигурно ќе разберете зошто сме многу среќни што ја организираме. Тоа не е лесна работа и презема огромна одговорност, но ние сме повеќе од среќни да ја преземеме.

Сега, кога станува збор за процесот, ќе биде малку предизвикувачки. Ние во суштина сакаме да најдеме начин да го одвоиме најдоброто од останатите. Луѓето треба да бидат горди што ќе го поминат целиот процес во Академијата Г -дин Олимпија во Европа, така што ние ги развивме трите фази соодветно.

Во принцип, тоа ќе биде супер забавно искуство. Дури и во првата фаза, процесот на квалификација, ќе ги одделиме потенцијалните кандидати од помалку квалификуваните партии од фитнес гранката. Откако ќе ја формираме групата за присутни, ќе уживаме во целото искуство заедно на Интернет.

За време на предавањата, присутните ќе можат да слушаат разни часови, вклучително и некои од најдобрите имиња од фитнесот, од кои некои се наши блиски пријатели.

Нашата крајна цел е присутните да уживаат во целиот процес на добивање на Сертификатот од Академијата Г-дин Олимпија. Несомнено, ќе биде строго и ќе бара фокус и знаење. Сепак, тоа ќе биде забавно искуство, коешто ќе се  памети во наредните години.

Значи, ако се‘ уште не сте сигурни дали да се придружите или не, ние сме тука да кажеме дека Академијата Г-дин Олимпија Европа навистина вреди!

Официјалното лого на сертификатот на г-дин Олимпија Европа, Џо Видер, со црвени, црни и златни детали.
Слика на Андреа Шо на сцената на натпреварот Г-дин Олимија. Таа се смешка додека ги покажува мускулите и носи црвен елегантен комплет бикини.
Фил Хит во бекстејџот на натпревар, додека една девојка му става малку боја на телото.
Слика на бодибилдер, зад сцената на натпревар. Пред него има натпревар со тегови. Тој носи зелени шорцеви.
Слика на Декстер Џексон. Носи црвени шорцеви на кои има број 15, и не носи маица.
Крис Бамстед и Биг Рами во теретана. Двајцата ги покажуваат мускулите додека не носат маици.
Слика на Биг Реми, Фил Хит и Брендон Кари на сцената на натпреварот Г-дин Олимпија, со медали на вратот.

Ако сакате да дознаете повеќе

НПП - Најчесто поставувани прашања

Граѓаните од Кои Земји Можат да Аплицираат на Академијата Г-дин Олимпија Европа?

Сите граѓани од Европа.

Дали е Валиден Сертификатот од Академија Г-дин Олимпија?

Сертификатот Академија г -дин Олимпија е валиден и можете да го користите за идно вработување или други средства.

Дали Сертификатот од Академија Г-дин Олимпија е Бесплатен?

Не, сертификатот чини 850 евра.

Каде ќе се одржи Академијата Г-дин Олимпија?

Академијата Г-дин Олимпија ќе се одржи на Интернет.

Кои области ќе ги опфати Академијата Г-дин Олимпија?

Академијата ќе ги опфати следниве четири области: спортска психологија, фитнес, исхрана и анатомија.

Дали сертификатот од Академијата Г-дин Олимпија е резервиран само за претходните натпреварувачи на Олимпија?

Не, не мора да бидете поранешен натпреварувач на Г -дин Олимпија за да го добиете сертификатот Академија Г -дин Олимпија. Секој што е ентузијаст за фитнесот е соодветен кандидат.