Се што треба да знаете за фитнес

Gladiator Gym

Повеќе за Гладиатор фитнес

Гладиатор фитнес е еден од нај брзорастечките, ориентирани кон резултати фитнес центри во Македонија кој им помага на луѓето да ги постигнат своите фитнес цели, како и да научат повеќе за исхраната и да промовираат здрав начин на живот.

Преку нашите Team Z инструктори, ќе имате извонредно ниво на помош и упатство за постигнување на вашите фитнес цели и помош при започнување на нова кариера како бодибилдер.

Однесете го вашиот тренинг на ново ниво со тимот на Гладиатор Фитнес!

 

Работни часови

Понеделник – Сабота

08:00 – 22:00

Недела – Празници

неработни

На располагање ви ги нудиме најдобрите персонални тренери во светот!

Само изберете ја насоката на движење и дозволете ние да ве водиме.

Име: Тоше Зафиров

Дата на раѓање: 22 January 1978

Искуство во фитнес: Од 1995год.

Искуство во спортот: Од 1991год.

Врвни Достигнувања: Наба Сертификат, ИФББ Сертификат, ИБФФ Сертификат, Преку 50 натпревари.

Име: Гарбела Зафирова

Дата на раѓање: 06 Јули 1982год.

Искуство во фитнес: Од 2013год.

Искуство во спортот: Од 2010год.

Врвни достигнувања: ИФББ Сертификуван Тренер, Прво место ИБФФ – Европа, Второ место ИБФФ – Светско.

Име: Боби Овнарски

Дата на раѓањ: 13 Март 1999год.

Искуство во фитнес: Од 2016год.

Искуство во спортот: Од 2006год.

Врвни достигнувања: Бодибилдинг шампион на Р.Македонија до 70кг.

Име: Стефан Цветковски

Дата на раѓање:06 Ноември 1994год.

Искуство во фитнес: Од 2013год.

Искуство во спортот: Од 2001год.

Врвни достигнувања: 2019 Man’s Phisique Macedonia Champion and ИФББ Сертификуван Тренер.

Name: Ivona Nikoloska

Дата на раѓање: 22 Јануари 1998год.

Искуство во фитнес: Од 2017год.

Искуство во спортот: Од 2014год.

Врвни достигнувања: ИФББ Сертификуван Тренер.

Се грижиме за вашиот добар изглед, и нашите цени го докажуваат тоа

Дојдете и тренирајте со нас, ние ќе ви помогнеме да создадете подобра и поголема верзија себе!

Години во фитнес

успешни трансформации

учества во турнири

Бизнис партнери

Спонзори

Моите нај големи поддржувачи