fbpx

Fit Biz Академија

Што е Fit Biz Академија

На глобално ниво, се зголемува потребата од инструктори кои се грижат за луѓето кои бараат помош за својот изглед и здравје. Оваа академија не само што ќе ви ја даде можноста да добиете меѓународно признат сертификат од IBFF, туку ќе ви помогне стекнете актуелно и применливо знаење од луѓе кои вложуваат многу љубов и енергија во фитнес и велнес на дневна база.

Следете го линкот и пријавете се на нашата академија која ке се одржи на 29ти (Март), 5ти, 12ти и 26ти Април.

Цената на истата е 400-евра и може да се плати на 2 рати.

Што ќе научите на Fit Biz Академијата

Темите што ги покриваме се:

 • Визија за фитнес индустријата во наредните 5 години.
 • Работа со повреди и специфични клиенти на кои им е потребна помош.
 • Функционален Фитнес.
 • Боди билдинг и фитнес.
 • Основи на исхраната за рекреативци, професионалци и луѓе со желба за подобар изглед.
 • Работа на интернет и со социјални медиуми.
 • Создавање личен бренд и ефективна комуникација со потенцијалните клиенти.

Зошто да ја посетите Fit Biz Академијата

Остварувањето на целта може да биде напорна работа. Ова е особено случај кога станува збор за работа кон добро тело и абдомен. На оваа академија, нашиот тим на експерти ќе ви покажат како да ги постигнете вашите фитнес и велнес цели.

Исто така ние ќе ви овозможиме можности со крајна цел да ви помогнеме да изградите ваш сопствен бренд во најбрзо растечката индустрија во светот.

Ние ќе ви покажеме многу тактики и стратегии за тоа како да изградите систем што ќе ви овозможи да изградите голема инфраструктура која ќе работи добро со луѓето.

Следете го линкот и пријавете се на нашата академија која ке се одржи на 29ти (Март), 5ти, 12ти и 26ти Април.

Цената на истата е 400-евра и може да се плати на 2 рати.

Fit Biz Академија

Инструктори

Тоше Зафиров

Експерт за Фитнес и Бодибилдинг

 • Сертифициран IBFF (PRO)
 • Сопственик на Гладиатор Фитнес
 • 4 пати Македонски шампион во бодибилдинг
 • 2 пати “World Vice” Шампион
 • 3-то место на World Championship – Rome”
 • 1-во место – IBFF Hungary PRO”
 • 2-ро место – “Slovenia Open PRO”
 • 3-то место – “Mr.Universe”

Јосиф Дамјанов

Претприемач

 • Креатор на “#AskJosif – Vlog”
 • Водител на “Q&A Show” на Телевизија Телма
 • Член на “Herbalife Nutrition”
 • Еден од основачите на “FitKit App”
 • Еден од основачите на “Coach Josif Products”

Ѓорги Спасов

ПЕРСОНАЛЕН И ФУНКЦИОНАЛЕН ФИТНЕС ТРЕНЕР

 • Дипломиран на факултет за физичко образование, спорт и здравје
 • Сертифициран (NSCA) “Strenght and Conditioning” специјалист
 • Сертифициран “Manual Therapist”
 • Мастер тренер во “Technogym”
 • Сопственик на “Play Fit Move”

Душко Маџарович

Фитнес и Спортска Фигура

 • Претседател на “IBFF” федерацијата
 • Директор за спорт во градот “Koper”
 • Споственик на “California Muscle & Fitness” во “Koper”
 • Светски шампион во категорија “Amateur Bodybuilding” во 1999, 2006 и 2007 година

Дијана Шивечев

Специалист за Кинезиологија

 • Дипломирана на факултет за научна Кинезиологија
 • Сертификат од “Erasmus +” како дел од “Just Sport Project”
 • 1-во место – “Road Cycling in MTB Parenzana in Croatia”
 • 3-то место – “Road cycling, Elite Category in Croatia”

Томе Даневски

Тренер за исхрана и фитнес

 • 30 годишно искуство во фитнес и нутриција
 • Сертифициран персонален фитнес тренер
 • Основач на концепт за исхрана “Izida Life”
 • Нутриционист
 • Професионален фитнес инструктор

Благоја Петровски

Фитнес Психологија

 • Дипломиран на Филозофски Факултет “St Cyril and Methodius” – универзитет во Скопје
 • Магистер на факултетот за политички науки, дипломатија и новинарство “FON” – универзитет во Скопје
 • Магистер на факултетот на психологија “St. Kliment Ohridski” – универзитет во Софија
 • 15 годишно искуство во светот на спортот и спортската психологија

Пријава

Доколку сакате да се пријавите на Fit Biz Академијата, можете да ја искористите формата подоле.

Датумите на одржување се 29ти (Март), 5ти,12ти, и 26ти Април.

Fit Biz Академија

Препораки

Верица Шајкарова

Пезадоволна сум од предавањата, знењето што го стекнав и луѓето што ги запознав. Едвај чекам повторно да организираат нешто од истиот тим за да учествувам пак.

Кристина Димитријевска

Академијата ме научи како правилно да се хранам, како правилно да вежбам и што е најважно како тоа да го пренесам на другите луѓе.

Ана Љуткова

Од FitBiz академијата се стекнав пред се со знаење, нови искуства, пријателства и мотив да продолжам понатаму со животот да напредувам и работам.

Александра Ќулумова

Академијата беше супер зачин за искусните и супер подлога за почетниците. Учев од искусни предавачи, со долгогодишна работа во своите домени и отворени за консултација, прашања и соработка. Воедно искуство што го споделуваш со своите пријатели и колеги.

Здравко Митев

Бев скептичен во врска со оваа академија, но сепак сеп ријавив и сфатив дека сум донел вистинска одлука. ПРедавачи беа луѓе од кои навистина можеш многу да научиш, луѓе што се понудија да помогнат и по завршувањето на академијата.
Тоа не го прави скеој, барем не во овој бизнис и во ова време.
Слушнав како тие предавачи нескромно зборуваат за клучните работи во областа.

Ивона Николоска

Диплмата која што ја имам во раце е само хартија. Оваа акдемија е заразна епидемија од знаење, мотивација, поттик да се помогне на другите. Таа ме натера да го гледам фитнесот како лек за здраво тело, добар развиток, позитивна енергија, а не добар изглед на тело за фотографија на инстаграм.

Драган Милошковски

И покрај моето 9 годишно искуство како инструктор научив многу на FitBiz Академијата. Имаше теми кои ми беа познати, но имаше и теми кај кои немав никакво познавање, а се најдоа доста корисни во праксата.
Почнав да ги употребувам од тогаш и ми дадоа позитивен резултат кај клиентите.
Дополнително се здобив со доста многу познанства и склучени соработки.

Марија Алексиќ

Колку и а мислиш дека знаеш, никогаш не е доволно.
Прекрасно искуство каде можеш да научиш многу нови работи, да оствариш познанства и да ги прошириш своите гледишта. Ти дава поголем елан за работа и мотивација да си ја засакаш работата уште повеќе.

Деан Дукоски

Чест и задоволство е да се биде во fitbiz academy бидејќи се учи од луѓе кои се добри познавачи на фитнес и велнес индустријата.Предавачите се вистински професионалци и големи мотиватори што влеваат позитивна енергија кај сите членови притоа несебично и искрено ни го пренесоа нивното знаење и искуство.

Бојан Станимировски

ФитБиз Академијата ми пружи запознавање со многу нови работи во деловите од фитнесот,нутрицијата и натпреварувачкиот дух , знаењето стекнато овде е бесценето. Горд сум што сум дел од семејството 😊

Сузана Ѓорѓевиќ

Преубаво искуство и квалитетно потрошено време. Предавачите несебично ги споделија нивните долгогодишни искуства и стручни знаења, кои многу ќе ни користат во нашата понатамошна работа. Стекнавме нови пријатели, колеги, со кои ќе соработуваме понатаму и ќе дадеме наш придонес во фитнес индустријата. Да се биде дел од академијата е привилегија и задоволство.

Зоран Димов

Моето искусто на FitBiz е прекрасно и сум презадоволен од целиот концепт и организација. Научив многу работи кои ќе ми бидат корисни во иднина. Сите предавачи супер го пренесоа тоа што го работат и ме мотивираат да постигнам високо ниво и стандарди во оваа индустрија.

previous arrow
next arrow
Slider

Кристина Димитријевска

Академијата ме научи како правилно да се хранам, како правилно да вежбам и што е најважно како тоа да го пренесам на другите луѓе.

Александра Ќулумова

Академијата беше супер зачин за искусните и супер подлога за почетниците. Учев од искусни предавачи, со долгогодишна работа во своите домени и отворени за консултација, прашања и соработка. Воедно искуство што го споделуваш со своите пријатели и колеги.

Ана Љуткова

Од FitBiz академијата се стекнав пред се со знаење, нови искуства, пријателства и мотив да продолжам понатаму со животот да напредувам и работам.

Здравко Митев

Бев скептичен во врска со оваа академија, но сепак сеп ријавив и сфатив дека сум донел вистинска одлука. ПРедавачи беа луѓе од кои навистина можеш многу да научиш, луѓе што се понудија да помогнат и по завршувањето на академијата.
Тоа не го прави скеој, барем не во овој бизнис и во ова време.
Слушнав како тие предавачи нескромно зборуваат за клучните работи во областа.

Марија Алексиќ

Колку и а мислиш дека знаеш, никогаш не е доволно.
Прекрасно искуство каде можеш да научиш многу нови работи, да оствариш познанства и да ги прошириш своите гледишта. Ти дава поголем елан за работа и мотивација да си ја засакаш работата уште повеќе.

Драган Милошковски

И покрај моето 9 годишно искуство како инструктор научив многу на FitBiz Академијата. Имаше теми кои ми беа познати, но имаше и теми кај кои немав никакво познавање, а се најдоа доста корисни во праксата.
Почнав да ги употребувам од тогаш и ми дадоа позитивен резултат кај клиентите.
Дополнително се здобив со доста многу познанства и склучени соработки.

Верица Шајкарова

Пезадоволна сум од предавањата, знењето што го стекнав и луѓето што ги запознав. Едвај чекам повторно да организираат нешто од истиот тим за да учествувам пак

Ивона Николоска

Диплмата која што ја имам во раце е само хартија. Оваа акдемија е заразна епидемија од знаење, мотивација, поттик да се помогне на другите. Таа ме натера да го гледам фитнесот како лек за здраво тело, добар развиток, позитивна енергија, а не добар изглед на тело за фотографија на инстаграм.

Деан Дукоски

Чест и задоволство е да се биде во fitbiz academy бидејќи се учи од луѓе кои се добри познавачи на фитнес и велнес индустријата.Предавачите се вистински професионалци и големи мотиватори што влеваат позитивна енергија кај сите членови притоа несебично и искрено ни го пренесоа нивното знаење и искуство.

Бојан Станимировски

ФитБиз Академијата ми пружи запознавање со многу нови работи во деловите од фитнесот,нутрицијата и натпреварувачкиот дух , знаењето стекнато овде е бесценето. Горд сум што сум дел од семејството 😊

Зоран Димов

Моето искусто на FitBiz е прекрасно и сум презадоволен од целиот концепт и организација. Научив многу работи кои ќе ми бидат корисни во иднина. Сите предавачи супер го пренесоа тоа што го работат и ме мотивираат да постигнам високо ниво и стандарди во оваа индустрија.

Сузана Ѓорѓевиќ

Преубаво искуство и квалитетно потрошено време. Предавачите несебично ги споделија нивните долгогодишни искуства и стручни знаења, кои многу ќе ни користат во нашата понатамошна работа. Стекнавме нови пријатели, колеги, со кои ќе соработуваме понатаму и ќе дадеме наш придонес во фитнес индустријата. Да се биде дел од академијата е привилегија и задоволство.

previous arrow
next arrow
Slider

Fit Biz Академија

Спонзори