Слика од Тоше Зафиров на сива позадина. Тој е облечен во црно одело на Сињори и црна машна

Интервјуа

Тоше Зафиров е во мисија да ги интервјуира сите највлијателни луѓе во спортската индустрија и да ги сподели своите стории.

Овде, ќе најдете детален преглед на сè што се случува во оваа сфера, прочитајте неколку совети и трикови и инсајдерски информации за тоа како изгледа и се чувствува животот на професионалците.

Блог

Верувајте во процесот!

Тоше Зафиров ја држи Detox исхраната којашто е во фокусот на камерата. Тој не гледа во камерата и носи бела кошула, црн елегантен елек и црна машна од Сињори

Откријте ја нашата продавница

Службениот Тоше Зафиров Маркет е продавница, која е посветена на deliveing врвот на линијата исхрана планови кои може целосно да го промени вашиот живот. Од губење на телесната тежина и detoxing вашето тело, да се добие маса ќе се бара со цел да се добие конкурентна предност во однос на конкуренцијата, овој магазин може да ви понуди знаење што е потребно да се биде најдобар, по прифатлива цена. Ова е за луѓе.

Продавница

Голема распродажба

Тоше Зафиров гледа во камерата додека ја држи Detox исхраната. Носи црно одело од Сињори со бела кошула и црна машна.