ИФББ Европското првенство Санта Сузана 2021 година беше возбудливо за гледање, на кое учествуваа едни од најдобрите и најдобро изградените луѓе од целиот свет.

Настанот се одржа од 13-ти мај 2021 година до 17-ти мај 2021 година, во хотелот Дон Анхел во Санта Сузана. Можете да ги најдете Резултатите од Санта Сузана 2021 година.

Повеќе од 1000 спортисти од 40 земји учествуваа на настанот, а делегатите ги следеа сите точки на дневниот ред, вклучувајќи го и светскиот календар, презентирање на нови големи настани, преглед на предлози и регулативи, а сето тоа беше изреализирано по сите протоколи.

Европското првенство заврши за време на викендот и го прикажа традиционалниот дух на високи перформанси, солидарност, како и страста кон спортот што го инспирира големото семејство ИФББ.

Сега имаме победник за секоја категорија на настанот, еве што треба да знаете.

Санта Сузана Резултати од 2021 година

Победници од сите категории

 • На конкурсот за класични боди-билдинг игри за мажи, имаме победник познат како Богдан Вапијан од Романија, роден во 1983 година.
 • На бодибилдинг на инвалидска количка Open, имаме победник познат како Андреј Ципман од Романија, роден во 2000 година.
 • Во машка физика до 170 см, имаме победник познат како Руслан Подоприхора од Украина, роден во 1995 година.
 • Во машка физика до 173 см, имаме победник познат како Рафаел Бука од Португалија, роден 1993 година.
 • Во физичка форма за мажи до 176 см, имаме победник познат како Олекси Јакушченко од Украина роден 1990 година.
 • Во машка физика до 179 см, имаме победник познат како Кристијан Хајмердингер од Германија, роден 1981 година.
 • Во машка физика до 182 см, имаме победник познат како Максим Тарариев од Украина, роден 1998 година.
 • Во машка физика над 182 см, имаме победник познат како Олександер Мунтијан од Украина, роден во 1993 година.
 • Во машка физичка форма, имаме победник познат како Олександар Мунтијан од Украина, роден во 1993 година.
 • На Мускуларна машка физика, имаме победник познат како Расим Хасанов од Азербејџан, роден 1989 година.
 • Во машко боди-билдинг до 70 кг, имаме победник познат како Хозе Басанта од Шпанија, роден 1987 година.
 • Во машки боди-билдинг до 75 кг, имаме победник познат како Томаш Садковски од Полска, роден 1987 година.
 • Во машкиот боди-билдинг до 80 кг имаме победник познат како Димитар Леков од Бугарија, роден 1995 година.
 • Во машкиот боди-билдинг до 85 кг, имаме победник познат како Никита Акимов од Русија, роден 1992 година.
 • Во машкиот боди-билдинг до 95 кг, имаме победник познат како Мигел Ангустија од Шпанија, роден 1987 година.
 • Во машкиот боди-билдинг до 100 кг, имаме победник познат како Алексеј Горелик, роден во Русија во 1998 година.
 • Во машкиот боди-билдинг над 100 кг, имаме победник познат како Кирил Назаренко, роден во Русија во 1991 година.
 • Во машкиот боди-билдинг, повторно имаме победник познат како Кирил Назаренко.
 • Во машкиот класичен боди-билдинг до 171 см, имаме победник познат како Артем Андреев, роден во Русија во 1989 година.
 • Во машкиот класичен боди-билдинг до 175 см, имаме победник познат како Олексиј Павлов роден во Украина во 1996 година.
 • Во машкиот класичен боди-билдинг до 180 см, имаме победник познат како Сергеј Горенков роден во Русија во 1975 година.
 • Во машкиот класичен боди-билдинг над 180 см, имаме победник познат како Камил Мошчински од Полска, роден во 1994 година.
 • Во машкиот класичен бодибилдинг, повторно го имаме оној победник познат како Камил Мошчински.
 • Во машката класична физика до 171 см, имаме победник познат како Мануел Луке Руфијан од Шпанија, роден 1984 година.
 • Во машката класична физика до 175 см, имаме победник познат како Андреј Клиуи од Русија, роден во 1986 година.
 • Во машката класична физика над 180 см, имаме победник познат како Станислав Тарасов од Украина, роден 1995 година.
 • Во машката класична физика до 180 см, имаме победник познат како Душан Дуриќ од Србија, роден 1991 година.
 • Во машкиот боди-билдинг за почетници Опен, имаме победник познат како Даниелиус Саука од Литванија, роден 1992 година.
 • Во машката физика за почетници Опен, имаме победник познат како Алехандро Ароз од Шпанија, роден 1992 година.

Генерално, Физичка Форма на Мажи

Прво место - Олександар Мунтијан

Олександар Мунтијан го освои првото место на целокупниот натпревар за физика во машка конкуренција. Роден е во 1993 година и потекнува од Украина.

Второ место - Максим Тарариев

Максим Тарариев го освои второто место во целокупниот натпревар за физика во машка конкуренција. Роден е во 1998 година и потекнува од Украина.

Третото место - Руслан Подоприхора

Руслан Подоприхора го освои третото место во целокупниот натпревар за физика во машка конкуренција. Роден е во 1995 година и потекнува од Украина.

Генерално, Боди-билдинг за Мажи

Прво место - Кирил Назаренко

Кирил Назаренко го освои првото место на целокупниот натпревар во боди-билдинг за мажи. Роден е во 1991 година и потекнува од Русија.

Второ место - Мигел Ангусија

Мигуел Ангустија го освои второто место на целокупниот натпревар во боди-билдинг за мажи. Роден е во 1987 година и потекнува од Шпанија.

Третото место - Алексеј Горелик

Алексеј Горелик го освои третото место на целокупниот натпревар во боди-билдинг за мажи. Роден е во 1988 година и потекнува од Русија.

Генерално, Класичен Боди-билдинг за Мажи

Прво место - Камил Мошински

Камил Мошински го освои првото место во Класичен Боди-билдинг за Мажи. Роден е во 1994 година и потекнува од Полска.

Второ место - Сергеј Горенков

Сергеј Горенков го освои второто место во Класичен Боди-билдинг за Мажи. Роден е во 1975 година и потекнува од Русија.

Третото место - Артем Андреев

Артем Андреев го освои третото место во Боди-билдинг за Мажи. Роден е во 1989 година и потекнува од Русија.

Завршни Зборови

Ако сте заинтересирани да погледнете малку подлабоко во тоа како заврши натпреварот, проверете го официјалниот Извештај за Резултатите од Санта Сузана 2021 од ИФББ .

Погледнете како изгледаше да се биде таму преку прегледување на официјалната галерија објавена од ИФББ Европскиот Шампионат Санта Сузана 2021 менаџерски тим.

Ова беше возбудлив настан и со возбуда го очекувам Европското првенство ИФББ Санта Сузана 2022 година.


Доколку ве интересираат најновите теми, објави, настани и резултати од светот на фитнесот, проверете ја страницата Фитнес Вести .

Тоше Зафиров во црна маица и машна гледа директно во камерата носејќи црни очила за сонце

Автор:

Тоше Зафиров

Боди билдинг и Фитнес Експерт

Проверете го Нашиот

Најпопуларниот план за исхрана

Исхрана Detox работи и на лаптоп и на мобилен уред

Detox Исхрана - Нашиот бестселер

$60.00

За Повеќе Информации

Последни Новости за Фитнес

Нема Пронајдени Резултати

Страницата што ја баравте не може да се најде. Обидете се да го подобрите пребарувањето или користете ја навигацијата погоре за да ја лоцирате објавата.

Нема Пронајдени Резултати

Страницата што ја баравте не може да се најде. Обидете се да го подобрите пребарувањето или користете ја навигацијата погоре за да ја лоцирате објавата.

Нема Пронајдени Резултати

Страницата што ја баравте не може да се најде. Обидете се да го подобрите пребарувањето или користете ја навигацијата погоре за да ја лоцирате објавата.