Слика од Тоше Зафиров на сива позадина. Тој е облечен во црно одело на Сињори и црна машна

Блог на Тоше Зафиров

Добредојдовте на Официјалниот Блог на Тоше Зафиров. Број 1 локација за да бидете во тек со светот на фитнесот.

Можете да најдете корисни информации, статистики и совети во врска со правилното вежбање и исхрана на нашиот блог. Исто така можете и да ги прочитате приказните на успешните поединци.

Мисијата на оваа страница е да ги зајакне, инспирира и мотивира посетителите да го подобрат своето здравје, да научат за фитнесот и да ги исполнат своите цели.

Во продолжение, можете да најдете новости за фитнесот, интервјуа, храна, исхрана, спортска психологија и фитнес совети, заедно со одговори на некои од најважните прашања што ги доби Тоше Зафиров за време на неговата долгогодишна фитнес кариера.

Блог

Верувајте во процесот!

Тоше Зафиров ја држи Detox исхраната којашто е во фокусот на камерата. Тој не гледа во камерата и носи бела кошула, црн елегантен елек и црна машна од Сињори

Откријте ја нашата продавница

Службениот Тоше Зафиров Маркет е продавница, која е посветена на deliveing врвот на линијата исхрана планови кои може целосно да го промени вашиот живот. Од губење на телесната тежина и detoxing вашето тело, да се добие маса ќе се бара со цел да се добие конкурентна предност во однос на конкуренцијата, овој магазин може да ви понуди знаење што е потребно да се биде најдобар, по прифатлива цена. Ова е за луѓе.

Продавница

Голема распродажба

Тоше Зафиров гледа во камерата додека ја држи Detox исхраната. Носи црно одело од Сињори со бела кошула и црна машна.