Тоше Зафиров

Добредојдовте на официјалната веб страница на Тоше Зафиров.
Тука ќе научите се што треба да знаете за боди билдинг и исхрана, како и да го следите мотео патување низ фитнес светот.

Мојата Диета

Одењето во теретана е првиот чекор кон станување фит, но сепак, вие сте во теретана само еден или два часа во денот, се друго е во начинот на кој што се храните. Научете како правилно да се храните здраво и да го формирате телото на вашите соништа.

Интервјуа

Погледнете во светот на најголемите гиганти на боди билдингот од целиот свет. Преку овие интервјуа ќе добиете знаење и ќе ја зајакнете вашата перспектива за тоа каква е сцената на боди билдингот низ целиот свет.

Gladiator Gym

Гладиатор теретаната е една од  најбрзо растечките, ориентирана кон резултати теретана во Македноја која им помага на луѓето да ги постигнат своите финтес цели, како и да ги учат за исхраната, промовирајќи здрав начин на живот.

Трпението е клучот!

Го носиме фитнесот на ново ниво

Ова е посебен проект за мене и за мојот тим. Овој проект е поддржан од организацијата која оди под името HE Group.

За тоше зафиров

Роден на 22 Јануари 1978 год. во Неготино. Вклучени во боди билдингот уште од 17 годишна возраст. Работејќи посилно од кога било, со една цел во умот, да доминира на секоj натпревар и да инспирира конкуренција, да ги мотивирате другите луѓе да ги следат неговите чекори и да постигне големи резултати.

Диети и фитнес планови

Водич кој ве води низ најдобрите планови за исхраната и фитнес на пазарот. Научете како да јадете правилно и да му дадете на вашето тело соодветна исхрана потребна за да остане конкурентна и силна. Не трошете ни минута, најдоброто време за да започнете да живеете здраво е денес.

Се што треба да знаете за мојот фитнес клуб

Gladiator Gym

Гладиатор е еден од нај брзо растечките фитнес центри ориентирани кон резултати во Македонија кој им помага на луѓето да ги постигнат своите фитнес цели, како и да ги учат за правилната исхрана и да промовираат здрав начин на живот.

Преку нашите Team Z инструктори ќе имате извонредно ниво на помош и насоки за постигнување на вашите фитнес цели и потенцијално дури и ќе започнете нова кариера како бодибилдер.

Некои од темите за кои разговарам на мојот блог.

Прашај го Тоше

Фитнес Совети

Храна и Нутриција

Интервју

Суплементи

Фитнес Психологија

Проверете го мојот блог!

Team z

Team of People Empowered by Tose Zafirov

Градење на кариери

Преку оваа програма можам да ве поврзам со агенции и настани што ќе ви овозможат изложеност и ќе ве водам со правилните чекори кон градење на јавна репутација.

agsdi-myspace-2

Охрабрување на луѓе

Team Z е проект посветен на мотивација на луѓето да продолжат во нивната кариера во областа на фитнесот.

agsdix-fas fa-swimmer

Адреналинска Возбуда

За оние што сакаат да направат нешто поголемо со нивните животи и за тие што бркаат слава. Ова е за луѓето кои сакаат да се буткаат себеси секогаш чекор понапред до моќна и успешна кариера.

Следете го линкот и дознајте повеќе

Академиите на Тоше Зафиров

Чекор пред сите до светска доминација

Fit BIZ Академија

Преку оваа академија, ќе искусите тренинзи кои ќе ве подготват за каков било предизвик во светот на фитнесот и боди билдинг. Преку оваа академија и нас, вие ќе бидете поврзани со луѓе и ќе присуствувате на натпревари. Наша цел е да ве обучиме и да ви помогнеме за да псируствувате на натпревари, со крајна цел да добиете сертификат за успех.

Се што заработувате по таа точка зависи од вас, но вие ќе бидете подогтвени за се. Оваа академија ќе отвори многу патеки во кариерата, почнувајќи од тоа да станете фитнес инструктор, па се до натпревари на глобални предизвици.

Мотивациона Академија

Оваа академија е креирана со крајна цел да инспирира многу луѓе да започнат кариера во фитнес светот. Преку оваа академија, ќе научите да тренирате, како да јадете, со соодветно водење и мотивација од страна на нашите Team Z ментори.

Веќе нема да бидете блокирани од вашата анксиозност или недостаток на мотивазија затоа што преку нас секогаш ќе имате рака за помош.